To bol môj problém na základnej škole, vkuse som to hral na kamarátstvo a potom som to už nevedel dotiahnuť na niečo viacej. Potom mi došlo, že ak sa ti niekto páči, netreba sa báť a dať to hneď najavo. Ale nevravím že na teba kamarátka nemôže zmeniť názor, mne sa to stalo.. keď som ju stretol už na strednej škole, mala záujem. No ja už nie.. život je sviňa
poznam take, je to smutne... mne sa skor stalo, ze praveze sme sa zo zaciatku dali dokopy, no rychlo si to "rozmyslela" a chcela byt len kamoska... lebo zevraj som super chalan, a nechce aby nase kamaratstvo pokazil vztah...
Trvalo 3 roky, kým som mu to opätovala, ale dostal, čo chcel, a čo si vydrel. Otázka len je, ako veľmi si zamilovaný a vytrvalý, a čo všetko si ochotný kvôli nej spraviť a obetovať.
@jaro1991 neznášam slová "nechcem aby naše kamarátstvo pokazil vzťah" , ja keď toto počul ma ide rozdrapiť a hlavne od jednej "kamošky", správame sa s ňou ako by sme už spolu chodili, ale pritom to stále používa a sme stále tam, kde sme boli :/ ubíja ma to
Hej, bola som do neho zamilovaná 3 roky, povedala som mu to a potom som ho mesiac nevidela Zjavne na to asi nereagoval veľmi dobre. Ale po čase, po takých 2-3 mesiacoch sme sa opäť začali rozprávať a zase sme v starých koľajách. Nemôžem povedať, že po piatich rokoch som úplne fajn, ale no čo už.
zase ono aj ked je to opacne nie je to najlepsi pocit na svete.. mam sa obesit ze ma ten clovek nepritahuje? na rovinu som mu povedala ze nic nebude ale aj tak za mnou chodi do roboty a pozyva ma von..
a vzdy ked ma vidi ma srdiecka v ockach a mna to serie lebo na mna zbytocne mina cas a energiu. :/
@hajlander ano, a mnohí mi radili aby sme sa prestali stretavať ako kamarati, ale ja o neho ako o kamarata prisť nechcem, takže jednoducho s tým žijem a som s tým zmierená..... nedokážem ho opustiť, btw aj tak sme spolužiaci takže by sme sa tak či tak stretávali....
ak ju nechceš stratiť ani ako kamošku nauč sa s tým žiť, alebo si teda daj na istý čas od nej pauzu....
@mkamka Spolu či s inými? My sme boli najlepší kamaráti. Ja som mala vzťahy, on na začiatku jeden milostný, ale potom zistil, že to nejde, keď je zamilovaný, tak to skončil.
@mkamka No, tak ako som napísala, boli sme najlepší kamaráti. Zo začiatku sme sa stretávali pomenej, ale potom sme sa už vídali skoro každý (ak nie úplne každý) deň. Ale vlastne sme spolu nič viac nemali. Lenže podľa mňa je kamarátstvo silnejšie ako vzťahy... Aj preto som s ním nechcela nič mať. Ale dnes už mi ostáva len veriť, že som sa mýlila!
Nikdy nedať v takom prípade najavo svoje city keď si nieste istý že je to obojstranné ušetríte si veľa hamby a sklamanie. Tiež som bol zaľúbený do veľmi dobrej kamarátky ale vedel som že by ma za frajera nechcela tak som radšej držal hubu a po roku a pol ma to prešlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
To je cele.
aspon dufam teda ...
povedzme, ze viac, nez by sa patrilo
To ti dá presný návod na to, ako to obrátiť proti nej tak, aby ťa chcela ona.
Drž sa
@hajlander Že nemá záujem vieš od nej, alebo si k tomuto záveru prišiel sám?
s tym zakladom vztahu plne suhlasim a mam to od nej
a vzdy ked ma vidi ma srdiecka v ockach a mna to serie lebo na mna zbytocne mina cas a energiu. :/
ak ju nechceš stratiť ani ako kamošku nauč sa s tým žiť, alebo si teda daj na istý čas od nej pauzu....
@hajlander Tak potom buď pri nej čo najviac, nech si časom bez teba nevie predstaviť život, a potom napíš @erikku a spýtaj sa, čo ďalej