Cawte , prepáčte , že otravujem ale potrebujem poradiť. Mám ísť na dovolenku a ja mam vtedy dostať mestruáciu. Žiadne tabletky radcej neskúšam , pretože minulí rok sa mi stalo to isté , dala som si predpísať tabletky a velmi zle vplývali na moj organizmus
skús si dať predpísať ešte nejaké iné lieky toho druhu..možno ti len nesadla "značka"...odďaľuje citrusové ovocie a privoláva červené víno...vždy sa mi to potvrdilo...
baby, neskúšali ste injekciu na privolanie menštruácie? Ja som bola včera na injekcií a ešte mi menštruácia nedošla..povedala, že do dvoch týždňov by mala dojsť..Tie, ktoré ste to už skúšali kedy vám menštruácia došla?
@babuci2008 - už som na takej bola 2x, raz som dostala hneď na druhý deň, raz až po 10 dňoch, je to asi individuálne
a k téme - choď normálne za gynekológom, babským receptom predsa nebudeš veriť... a určite by som na tvojom mieste tampón aspoň vyskúšala - za to predsa nič nedáš a možno sa ti to napokon zapáči - a pokiaľ máš slabšiu menštruáciu, môžeš si ho nechať aj dlhšie, nie je treba meniť ho každé dve hodiny
@mirkova no ono podla toho ci sa supne do vody alebo nie- normalne ho mozes mat 4-6 hodin, maximálne 8- ja ho tak mávam a v pohode. ale mylsim ze ked ides s tamponom do vody musis si po vylezení z vody vybrat tak neviem. a ta injekcia nie je moc zdrava pre telo
oddialit citronmi a mne na privolanie zabera okrem cerveneho vina..Tonic...vraj ten chinin v nom to sposobuje...neviem, ale mne to pomohlo.....neviem naco jej radite gynekologa, tabletky, ked napisla, ze ich nechce...a pokial viem, na oddialenie existuju len jedny a su na predpis.....a je to fakt hnusna hormonalna bomba....ak mas po nich zle skusenosti...skus toto.....uvidis......ja som tiez uz stara koza a tampony tiez nemusim..>D...fakt len v nevynhnutnych pripadoch....
Ako sa dá NEvedieť zaviesť tampón ? Nikdy to nepochopím..
Červené víno nemusím, ale momentálne by sa asi zišlo, keďže ma bolí hrdlo a každý deň pijem dva-tri citróny, tak dúfam, že do konca mesiaca tie kramy dostanem (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a k téme - choď normálne za gynekológom, babským receptom predsa nebudeš veriť... a určite by som na tvojom mieste tampón aspoň vyskúšala - za to predsa nič nedáš a možno sa ti to napokon zapáči - a pokiaľ máš slabšiu menštruáciu, môžeš si ho nechať aj dlhšie, nie je treba meniť ho každé dve hodiny
kto si chce pomôcť, ten si pomôže, kto nie, nech sedí celý deň na brehu
@keylie - nie je to moc dobré, ale mne to odporučil lekár, tak čo už...
Mne na tretí.
Červené víno nemusím, ale momentálne by sa asi zišlo, keďže ma bolí hrdlo a každý deň pijem dva-tri citróny, tak dúfam, že do konca mesiaca tie kramy dostanem (ach)