@momoglamorous
Hormonálne.
Mne obcas sibe v tom case, som precitlivenejsia, ale nejak sa nevyhovaram na svoj menstruacny cyklus a to sa mi nepaci, ked zeny robia, asi si to myslela tak
@momoglamorous zas raz ma udivuje toto malorozumcekove zmyslanie typu "mne sa to nedeje, urcite sa to teda nedeje nikomu inemu", uz som ta videla rozoberat co si myslis o zenach, ktore su psychicky ci inak ovplyvnovane menstruaciou a zas raz som ocarena
@momoglamorous videla si niekedy nejaké grafy, ako sa menia hormonálne hladiny? a vieš, čo každý z tých hormónov ovplyvňuje? pretože ak by si čokoľvek z toho vedela, nikdy by si zo seba nedostala toto. užívaj si, že ťa to neovplyvňuje a najmä buď za to fakt vďačná, ale takéto úbohé vyhlásenia si nechaj pre seba
@grietusha jedna vec chemia, ktora fakt ma vplyv, druha vec je, ze sa to nemusi diat len pri cykle a tretia vec je zeny, ktore sa na to neustale vyhovaraju a myslia si, ze vtedy im bude odpustene, ak su pice @goldfish skor nechapem tie, ktore si to az moc priznavaju, mna tiez bolieva chrbat napriklad a na druhy den hned nepisem o tom slohy, ako ma cez kramy boli to a ako sa citim...proste poviem ze ma boli chrbat a moze to byt z cohokolvek, kedze ma moze boliet aj mimo cyklu, tak ako mozem mat nejaku naladu pocas cyklu a tu istu mimo cyklu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Hormonálne.
Mne obcas sibe v tom case, som precitlivenejsia, ale nejak sa nevyhovaram na svoj menstruacny cyklus a to sa mi nepaci, ked zeny robia, asi si to myslela tak
vlastne ja asi nemám cyklus, ja mám nejaký trojuholník alebo ihlan
ale teda mohla by som už dostať krámy aby som na to mohla zvaliť terajší výkyv
@goldfish skor nechapem tie, ktore si to az moc priznavaju, mna tiez bolieva chrbat napriklad a na druhy den hned nepisem o tom slohy, ako ma cez kramy boli to a ako sa citim...proste poviem ze ma boli chrbat a moze to byt z cohokolvek, kedze ma moze boliet aj mimo cyklu, tak ako mozem mat nejaku naladu pocas cyklu a tu istu mimo cyklu...
k teme, ja osobne nemavam zmeny nalad, len mam trochu viac vyrazok
» www.cyklickazena.cz/o-knize-cyklick...
» zenyzenam.cz/blog/zenske-cyk...
si o tom niečo prečítaj ak máš čas