Ahojte. Moja sesternica (16r.) prestala menštruovať. Minulý mesiac mala naposledy, od vtedy nie. od mája schudla 3kg. Mala by ich nabrať naspäť, hoci sa cíti štíhla a super? Alebo existujú aj iné rady, ako si privolať m? K doktorovi nechce. Má vraj strach
podľa mňa má ešte nepravidelnú, tak nech počká ešte kým má dostať tú ďalšiu a keď nič, tak gynekológ nie je dôvod na paniku.. ja som bola presne na tom takto podobne pred pár mesiacmi, jeden mesiac vynechalo a potom prišlo a to mám o 4 roky viac
@zelinka ona má menzes už od 11 alebo 10 rokov Takže sa nemusí vôbec báť? Ona len nechce pribrať... Schudla len 3 kg a zase sa mi nechce veriť, aby po 3 kg (meri cca 159-160 cm a váži 47kg) jej menzes vypadol. Ona stále číta o tom, že sa jej už nevráti a je v strese čo chápem... Myslíš, že má podváhu? Lebo vraj by mala vážiť 50 kg A ďakujeme za komentár
tak co ja vim, to je tazko takto povedat, co je ok, a co je uz prilis malo, ale moja spoluziacka mala tento problem, ked schudla, potom trochu pribrala a uz to bolo ok ked nie, isla by som k lekarovi, neni sa coho bat
@pupava14 myslím že váha/výška je super, neviem čo riešiš... možno pribrať trochu ak silno chceš niečo meniť, ale tak aspon môžeš jesť všetko čo chceš a nemusíš riešiť... a par kilo hore dole to je nič... aj 52 by bolo dobre aj 47 je dobré ... aj 55 by bolo stale dobre...
a k teme o koho ide sa radšej nebudem vyjadrovať.
@milgamman ďakujeme za odpoveď. Stačilo ak by pribrala 1-2 kg? Alebo by teda mala počkať aspoň ten mesiac, ako to napísala Zelinka a potom riešiť priberanie a doktora?
Ja som niekde čítala, že je dobré si urobiť teplý kúpeľ a relaxovať aby sa telo uvoľnilo A že po cca týždni by mal menzes prísť. Čo si o tom myslíš?
Toto nie je hanba, nemusíš písať, že sesternica. Vo fóre s prsiami si písala, že ty to to máš od 11 a píše ti tu, že máš 16. Ja som chlapec a mám sám toto Jednoducho mi príde čudné, že sa dievčatá hanbia, keď toto všetko sú normálne veci, ktoré má každá jedna.
neni zac mozno by to mohlo stacit, ale ked naposledy to bolo minuly mesiac, tak to zase neni az tak davno a mozno len trochu meskaju skusila by som pockat a ten teply kupel mozes skusit urcite, tym nic nepokazis a este aj cervene vino pomaha ale tak ked mas 16 tak to radsej ne ale je mozne, ze meskaju takze pockaj a do tyzdna by to malo byt ok ked nie tak chod k lekarovi
To je nejako veľa náhod, ty máš 16 aj ona, máte takmer istú váhu. Ďalej bratranec, sesternica, to je stará výhovorka, a navyše sa mi nechce veriť že by sa ti zrovna sesternica s týmto zdôverovala, kebyže sestra, ale sestrenica ?!
Normálne napíš že to trápi teba a hotovo, je to predsa úplne normálna vec, to iba pre nízkointeligentov je toto zábavná a zaujímavá téma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale inak ano, je to z toho ze schudla, to sa niekedy stava, ked dievca schudne az prilis moc
a k teme o koho ide sa radšej nebudem vyjadrovať.
Ja som niekde čítala, že je dobré si urobiť teplý kúpeľ a relaxovať aby sa telo uvoľnilo A že po cca týždni by mal menzes prísť. Čo si o tom myslíš?
Jednoducho mi príde čudné, že sa dievčatá hanbia, keď toto všetko sú normálne veci, ktoré má každá jedna.
Normálne napíš že to trápi teba a hotovo, je to predsa úplne normálna vec, to iba pre nízkointeligentov je toto zábavná a zaujímavá téma.