Ľudia, ktorí hovoria "toto je jediná hudba, ktorá je naj", prípadne k tomu ešte aj dodávajú, že "všetko ostatné je na hovno" si ani neuvedomujú, akí sú neuveriteľne obmedzení a ako veľmi obmedzujú svoje uši a znemožňujú im vypočuť si množstvo dobrých vecí, keby boli čo i len trošku open-minded.
Osobne preferujem síce metal, ale aj v rape sa dá nájsť fakt dosť dobrých vecí. Dokonca aj na Slovensku máme hneď niekoľko príkladov.
@paracelsus ja som ani nepozerala, kto mi hrá, len počas záchvatu sťahovania ťahala polovicu lastkovských návrhov a bolo tam i trocha klasiky, tak tú som brala všetku, nech si zväčším kultúrny rozhľad, lebo ja klasiku rada, len sa v nej vôbec nevyznám, neviem priradiť skladba-skladateľ (názov) a neviem to z počutia rozlíšiť, a.. vlastne sa mi páči asi všetka, čo som doteraz počula, ale už som stihla zistiť, že pri takom Bachovi sa dobre zaspáva
dajak mi ušla pointa založenia tohto fóra ak má rap normálny text, dá sa ešte vypočuť, aj keď nemám nejak chuť sa ním zaoberať.. rapmetal je jedna obyčajná ohavnosť.. buď poriadny rap, alebo poriadny metal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
(rap a metal spolu)
alebo Rapcore
Však mnoho kapiel už dnes má prvky rapu v svojej tvorbe
Osobne preferujem síce metal, ale aj v rape sa dá nájsť fakt dosť dobrých vecí. Dokonca aj na Slovensku máme hneď niekoľko príkladov.
a mne práve hrá klasika, ja som nad vecou
NIČ
Pravda , netreba byť závislý na jednom druhu hudby. Ja osobne by som doteraz pindal na Dubstep kým som nenatrafil na ten správny track
A chválim výber. Händela mám rád.
Ale pre mňa jednoznačne rap