Chcem sa spytat či su tu nejaky metlaci,gotici,rockeri,punkeri...
a ide o otazku,že kde si kupujete take oblečenie k tymto štylom? Je velmi vela stranok na internete ale...všetko je take predražene...Nevyraba si niekto niečo
Obcas sa vyskytuju na roznych jarmokoch a sermiarskych ci hradnych dnoch remeselnicke stanky, tam sa da obcas kupit material, ci nejak sa dohodnut . . . pokial si ovsem potrpis na kvalitu a dobovy vzhlad. Ja osobne ten bordel s obchodakov nemusim.
Inak su aj e-shopy s dobovym tovarom. K "poulicnikom" len tolko, ze tam si mozes vyrobit vsetko sama, len treba chodit po roznych etno a umeleckych obchodoch a zhanat material.
armyshop na gate ... woodladndy ... is the best ... na boty toho moc nevymyslis ... steel, varior a trika tak rozdne, ale ak chces freda perryho, alebo lonsdale tak to si nasetri radsej
kupujem si úpne normálne veci v lacných obchodoch,len si proste kúpim niečo čierne a zladím si to tak aby to vyzeralo zaujímavo a také tie rukávy sieťkované stoja tak 1 euro a dajú s akúpiť pomaly v každom obchode s oblečením a náramky a retiazky tiež a kárované veci tak isto,všetko sa dá zohnať aj v lacnejších obchodoch,treba len hladať ,kto hľadá nájde =D
pocuvam aj metal aj punk oblecenie kupujem v normalne hlavne aby neboli popisane ako noviny najlepsie cista jednofarebna mikyna tmavej farby je jedno akej nejake kapsace cloveka to po case prejde kupovat si tricka vselijakych kapiel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak v BA su asi 4 ktore sa daju navstevovat a nie su tak drahe
vcera som bol v jednom novootvorenom ale to je uz moc na mna
@domusqa a co zhanas ? sietovanu suknu ci priesvitnu ?
» www.sharpe-designs.com/dragonesque-clo...
ale tie sú už také... fakt gotické .... ale hrozne ša mi ľubia
___fakt stylovy e-shop s perfektny m dizajnom, kvalitnym materialom...
___ja som si kupil jedno tricko a je fakt huste, stoji to zato!!!!