Prosím vás, vie mi niekto vysvetliť ako je to s čípovými kartami v mhd v Žiline? na dpmž mi povedali že isic v trolejbusoch fungovať nebude, či ako mi to povedala.... tak ževraj si mám vybaviť čipovú kartu na mhd. A s ňou potom ako? Dobijem si ju nejakou
1 pasmo= 5 zastavok, ak budes dochadzat viac ako 5 zastavok, treba si objednavat listky dvojpasmove.
karticku si vybavis, potrebujes potvrdenie o navsteve skoly a fotku (sice neviem presne ako u VS), a das si na nu nabit pocet jazd ktory ti vyhovuje (napr. 40 na mesiac alebo 120 na pol roka, zalezi ako casto cestujes)
vsetko to vybavis v dpmz kiosku, ktory je na hlinkovom namesti (to pod tym zltym kostolom, tescom a miragom)
a potom len prikladas k tej "skrinke" v trolejbuse, len pozor, tie lemovane hnedou nefunguju na karticky
ahá, ďakujem ..tie pásma viem že 1 pásmo je 5 zastávok, ale pozerala som a na Unizu budem z internátov chodiť cez 2 pásma, ale z internátov na vlakovú stanicu cez jedno pásmo.. tak to ako potom mám riešiť?
Otázka odveci : V akom meste ešte existujú tie aplikácie do mobilov čo majú Žilinčania na odchody trolejbusov ? Myslím či existuje niečo také aj na odchody mhd ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
karticku si vybavis, potrebujes potvrdenie o navsteve skoly a fotku (sice neviem presne ako u VS), a das si na nu nabit pocet jazd ktory ti vyhovuje (napr. 40 na mesiac alebo 120 na pol roka, zalezi ako casto cestujes)
vsetko to vybavis v dpmz kiosku, ktory je na hlinkovom namesti (to pod tym zltym kostolom, tescom a miragom)
a potom len prikladas k tej "skrinke" v trolejbuse, len pozor, tie lemovane hnedou nefunguju na karticky
no normálne pôjdeš do dmpž stánku a tam sa popýtaš,aký problém vidíš?
a hlavne si vybav dvojpásmovú s prestupmi do 30 minúpt ..máš to lacnejšie
btw,mhd vyuzivam iba ked idem rano do skoly a potom este na autobusovu stanicu...inac chodim peso