podľa toho akú verziu si kúpila. ak si kúpila pre študentov môžeš na 3PC (podstatne drahší office) inak môžeš len raz. a potom zakúpiť novú licenciu pre druhý PC.
to by bolo radosti, keby nám office frčal zadara na všetky PC kde si ho len spomenieme dať.
@chidori myslela som si, že nie, ale pre istotu overujem, lebo do malého booku mi nejde nainštalovať žiaden word a neviem prečo. Ale je to 2007 pre študentov a domácnosti, to je na tri ?? lebo na tom, to nikde nie je napísané, tak v tom tápem
@dsimca myslis len v takej obalke? mal by byt k tomu ten stitok kde mas napisane seriove cislo...a tam by malo MS Office take alebo take vydanie a pri tom OEM Software
@kosmiklove Nie je to v normálnom obale ako máš CDčka, ale našla som tom OEM takže nič inak keď sa v tom vyznáš, tak dotaz. Chcem si kúpiť nový notebook, a tehto starého sa zbaviť. To mi nevieš povedať, či sa to nedá vybaviť, žeby sa office prehodil na nový book ?? keď sa z toho starého vymaže ?? asi nie, že??
Verzia pre domácnosti a študentov, vylepšené fukncie pre efektívnejšiu prácu. Obsahuje Microsoft Word 2010, Excel 2010, PowerPoint 2010 a OneNote 2010. Licencia umožňuje prenos softvéru na iný počítač (napr. zo starého PC na nové) a inštaláciu na 3 počítače v jednej domácnosti. Obsahuje médium pre 32-bitovú aj 64-bitovú inštaláciu.
takze malo by ist aj to na co sa pytas..ale ja som office nikdy nekupoval takze na nejake pokyny sa ma nepytaj
@kosmiklove ooo a ešte jedna otravná otázočka, keď si ho nikdy nekupoval, odkiaľ si ho sťahoval, lebo ja som ich stiahla do malého booku tak 20 minimálne a nejde mi ani jeden. :/ skúšobné verzie som už prečerpala, tak neviem čo mám s tým robiť
@kosmiklove no tak nič, nevadí jednoducho sa mi to vždy vyhodí pri inštalácii, neviem prečo. Vždy mi vypíše že na daný produkt nemám oprávnenie a pritom som z booku už všetky office zmazala. A keď mi to nevyhodí to, tak vôbec nezaplne inštaláciu, neviem čo je s tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
2.prečo by si nemohla?
podľa toho akú verziu si kúpila. ak si kúpila pre študentov môžeš na 3PC (podstatne drahší office) inak môžeš len raz. a potom zakúpiť novú licenciu pre druhý PC.
to by bolo radosti, keby nám office frčal zadara na všetky PC kde si ho len spomenieme dať.
MS OFFICE Home and Student 2010 SK 32/64bit DVD
Verzia pre domácnosti a študentov, vylepšené fukncie pre efektívnejšiu prácu. Obsahuje Microsoft Word 2010, Excel 2010, PowerPoint 2010 a OneNote 2010. Licencia umožňuje prenos softvéru na iný počítač (napr. zo starého PC na nové) a inštaláciu na 3 počítače v jednej domácnosti. Obsahuje médium pre 32-bitovú aj 64-bitovú inštaláciu.
takze malo by ist aj to na co sa pytas..ale ja som office nikdy nekupoval takze na nejake pokyny sa ma nepytaj
ale skor by ma zaujimalo ako ti to nejde