ale nie, neviem sa vyjadriť...proste si aká si...svoju kostru nezmeníš a ak vážiš veľa, tak sa môžeš aspoň pokúsiť správne stravovať, ale miery nerieš.
@lilnicole sak to ved ja som pozrela, ze ,,Sakra,, -hovorim si mam este o 2cm viac a vazim o desat kil viac ?? to musim schudnut a tak ma potom potesil ten komentar pod tym
neviem, ak myslis zo zdravotneho hladiska tak neviem, ale to hadam vies sama
a ak z estetickeho, tak to ti moze byt jedno, krasa nie je prilis podmienena pomerom vysky a hmotnosti, na margo diskusie by som len povedal, ze @6 je drzo hlupy nazor
nechapem jak moze nekdo povedat na babu co ma napr. 160 cm a 55 kg ze je tucna ked na tak isto vaziacu ale 175 cm vysoku povie ze je stihla a no takze nwm to je jedno kaslat na miery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nie, neviem sa vyjadriť...proste si aká si...svoju kostru nezmeníš a ak vážiš veľa, tak sa môžeš aspoň pokúsiť správne stravovať, ale miery nerieš.
že, @17 .. dpč
a aby tu niekto do mňa nezačal pindať - ja sa nesťažujem naozaj, mne sa chudnúť nechce..
a ak z estetickeho, tak to ti moze byt jedno, krasa nie je prilis podmienena pomerom vysky a hmotnosti, na margo diskusie by som len povedal, ze @6 je drzo hlupy nazor