Ahojte.Už som načisto zúfalý :/ Neviete mi poradiť aké nastavenie,poprípade čo môžem mať dojebané na mikrofóne na telefóne? Keď telefonujem nikto ma nepočuje ale nahrávať videá a zvuky všetko ide,všetko je počuť.Len pri telefonovaní nie.Ďakujem krásne
nemas nahodou 2 a viac mikrofonov? neviem co mas za telefon, ale tie lepsie zvyknu mat jeden na nahravanie hlasu pocas hovorov a potom maju vacsinou vzadu mikrofon na nahravanie videi.
Možnosti:
Možno si si omylom vypol mikrofón pri hovore. To by nemalo ostať natrvalo zapnuté, ale bug sa môže vyskytnúť.
Vyskúšaj simkartu v inom mobile. Ak ti to ani tam nefunguje, problém je na strane operátora.
Vyskúšaj inú simku v tvojom mobile, aby si mal potvrdené, že je to naozaj mobilom.
Resetuj mobil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Možno si si omylom vypol mikrofón pri hovore. To by nemalo ostať natrvalo zapnuté, ale bug sa môže vyskytnúť.
Vyskúšaj simkartu v inom mobile. Ak ti to ani tam nefunguje, problém je na strane operátora.
Vyskúšaj inú simku v tvojom mobile, aby si mal potvrdené, že je to naozaj mobilom.
Resetuj mobil.
Ok vyskusam dik