Takže, potreboval by som radu. Kúpil som si mikrofón, nefungoval. Myslel som, že to je pokazený. Reklamoval som ho a druhý tiež nefunguje. Neviete niekto kde môže byť chyba? Hlasitosť nieje stlmená a je správne zapojený. Čo s tým je?
A ako si ho skúšal? Vyskúšaj ešte raz - zapni si napr. Audacity - nastav na najväčšiu citlivosť a REV do toho ako šialený - ak ti to nahraje niečo ale strašne potichu tak k tomu potrebuješ nejaký predzosilňovač... Ak ti nenahraje nič tak treba hľadať chybu niekde inde...
imho - na čo chceš používať ten mikrofón? Pretože ten je max dobrý na skype...
a funguje ti ta dierka, do ktorej si to zapojil? lebo ja som mala podobny problem a potom som zistila ze ta dierka co je vpredu pc nefunguje tak som to zapojila do zadnej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
taketo neco
A ako si ho skúšal? Vyskúšaj ešte raz - zapni si napr. Audacity - nastav na najväčšiu citlivosť a REV do toho ako šialený - ak ti to nahraje niečo ale strašne potichu tak k tomu potrebuješ nejaký predzosilňovač... Ak ti nenahraje nič tak treba hľadať chybu niekde inde...
imho - na čo chceš používať ten mikrofón? Pretože ten je max dobrý na skype...