ja som svoja polovička a čakám lež budem obdarovaná od rodičov,lebo sama som žgrlavá na to,aby som si kúpila sladké..
ale kúpila som dnes k mikulášovi mojim mačkám rybacie konzervy a granule lebo som foreva eloun,ale moje mač sa z toho tešia a aj ja sa s nimi teším..a tatovi a sebe som kúpila piuqo
Minuly rok som kupila adventny kalendar s tymi polonahymi sexi tetami, odbalila ho opatrne a namiesto ich hlav dala moje a zabalila naspat Ked si to rano pozrel, asi prvych pat sekund len pozeral, nevedel ci je to pasca alebo co si ma o tom mysliet, potom si vsimol ze som tam vsade ja a prislo mu to dost smiesne, takze mi to vyslo
ja idem asi prvy krat v zivote niekomu kupit nieco na mikulasa (aj to mi muselo byt povedane, lebo ja nemam sajnu o sviatkoch) a budu to take zelene kysle jazycky z lidlu, lebo ich ma rada!
@method ono ide len o to kedy tam ides, ak vo vsedny den medzi 16:00 - 19:00 tak koniec proste, inak uplne ok - plati to na vsetky obchody, a v sobotu najhorsie ist
@dee99 sa nedávno vzrušoval, keď videl v TV Mikuláša z kinder čokolády (nevedel, že taký existuje )...
tak som mu ho kúpila a chcela dať...
ale asi mu ho už nedám..
a ak to tu uvidí, tak by to už aj tak nebolo prekvapko..
inak prvý môj chalan, ktorému som kúpila mikuláša a nie čerta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale kúpila som dnes k mikulášovi mojim mačkám rybacie konzervy a granule lebo som foreva eloun,ale moje mač sa z toho tešia a aj ja sa s nimi teším..a tatovi a sebe som kúpila piuqo
tak som mu ho kúpila a chcela dať...
ale asi mu ho už nedám..
a ak to tu uvidí, tak by to už aj tak nebolo prekvapko..
inak prvý môj chalan, ktorému som kúpila mikuláša a nie čerta.
och