ako vidím tu si človek nemôže byť ani istý tým kto je chlap a kto je dievča... to čo sa s vami deje? toto nepovažujem za anonymitu ale za riadny primitívny trapas...
no ale k veci... na začiatku to nijako nezistíš či si baba či chlap...jednoducho všetko ukáže čas a situácie, ktoré medzi vami nastanú
raz som čítala, že treba všetky šance využiť čo sa týka lásky a presne tak to je, sama som nevyužila jednu skvelú šancu a teraz mi je to ľúto...nejde o to či je to láska, či nie, ide o to, že je vám dobre a keď vám je dobre, prečo to neskúsiť?? ak to aj skončí zle, aspoň ďalšia skúsenosť do života...
Keď s ním nepôjdeš do vzťahu, nemáš ako inak zistiť či je to len pobláznenie alebo pravá láska... Všetko ukáže len čas, nič iné. A na začiatku si isteže nemôžeš byť istá či ho miluješ, môžeš len cítiť, že ťa to k nemu ťahá a že chceš byť s ním, že medzi vami funguje nejaká tá chémia a inak, aj pobláznenie môže trvať viac ako mesiac- kludne aj viac než pol roka, poznala som také páry...čiže odlíšiť sa tá pravá láska nedá ani čisto na základe času ktorý spolu vydržíte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a súhlasím...riskni to..
no ale k veci... na začiatku to nijako nezistíš či si baba či chlap...jednoducho všetko ukáže čas a situácie, ktoré medzi vami nastanú