@orajzdrib... mám pocit, že som to asi vážne naozaj prečítala celé.... Máš vážne 15??? Sakra, tak závidím tomu dievčaťu...
No a k tej rade- proste mi teraz od úžasu nevie napadnúť nič, čo by som ti povedala... asi len že, hmmm.... dobre, že si si možno kvôli nej uvedomil pár vecí. Akurát mi nesedí toto: "Mám depku, že som dokonalý" a "Niesom typ chalana ktorý vrieska v autobuse, fajčí za školou a myslí si že je boh vie čo"... ehm?
@orajzdrib vek asi nemas realny, ze? lebo ak mas 15 a zacal si fajcit po 2 rokoch a tvoji kamarati fajcia travu, tak na 1š-15 rocnych by to bolo tusim prilis vela
a k veci..skus sa s nou stretnut a osobne porozpravat..tu asi ine riesenie ani nie je..len sa stretnut a osobne sa s nou porozpravat o probleme, o tvojich pocitoch, preco zrazu zmenila svoje spravanie atd
Ked jej furt vypisujes tam sa necudujem ze nema zaujem, daj si na chvilu pauzu a neuhanaj ju. A hlavne tu nerozpravaj aky si dokonaly a ako dlho cvicis, lebo mne keby chalan toto rozpraval na prvom rande a popritom tvrdil ze ''on nechce byt dokonaly'' tak by som sa mu asi vyvracala do vystrihu, ktory by urcite mal vacsi ako ja
@trdelniiiq Ja poznám veľa ľudí, ktorá začali fajčiť okolo 13 a v 15ke mali marihuanové obdobie, normálne spolužiaci z gymnázia, potom keď zmúdreli, tak prestali alebo obmedzili. Myslím, že nič neuveriteľné.
Snažil som na netlačiť na ňu... Tým to podľa mňa nebude.
Viem že si niekoho nájdem, keby chcem tak už aj niekoho mám ale ja nikoho teraz nechcem
Ak sa ti to čítať nechce, nečítaj to.
Dandy mám 15. Uvedomil som si množstvo vecí.
Keď tebe niekto neustále hovorí že si krásna tak ťa to po čase dosť omrzí. Mne keď každý hovorí že som dokonalý tak ma to dosť deptá. Nechcem byť dokonalý. Tým myslím že nie som chalan ktorý na seba upozorňuje, nemám potrebu keď sa z niekym bavím vrieskať po ňom aby to počulo čo najviac ľudí a všimlo si ma. To s fajčením Nejako to zo mňa vyletelo, znamená to asi to, že viem lepšie investovať peniaze ako do cigariet. Väčšina teenagerov fajčí kvôli tomu že si myslí že sú potom cool. Ale to sa v tejto dobe nenosí a byť s niekym kto vyfajčí 20 cigariet za deň nieje nič príjemné...
Tak ja som si to teda precital aj ked je to velmi dlhe a blbo sa to cita, ked to nie je rozdelene na odseky. (ked ma clovek pisat diplomovku, tak aj citanie nudne vyzerajucich prispevkov nie je az take nudne
Ale aby som nebol offtopic a aj nieco poradil:
Skus sa jej spytat co jej je a nenechaj sa odbit tym "nic, preco?". Proste jej povedz ze vidis, ze sa k Tebe zrazu sprava inac ako predtym a ziadaj dovod. Ked Ta bude presviedcat a klamat, ze sa nesprava inac ani cudne a nic sa na jej pristupe nezmeni, tak sa na nu radsej vykasli, mas 15 rokov, takych a este lepsich bab stretnes mrte.
Keby mi povie že so mnou nechce mať nič tak pohoda, mesiac - 2 mesiace sa na babu pekne nepozriem ale prežijem to Ale ignorácia a správanie sa ako keby nič sa mi absolútne nepáči...
No, tak ja som to teda precital nakoniec... My do toho nevidime, tak tazko mozme radit... ale co mi tak bije do oci, tak to je tvoje sebavedomie... Buď ho máš malé a to, čo prezentuješ je len nejaká maska, alebo ho máš až moc vysoké (čo je z psychologickeho hladiska mozno unikat...) no a ludia od takych ludi bocia...
Do toho článku som sa snažil opísať situáciu a trochu aj seba, nie moje sebavedomie. Mal som už zopár vzťahov a nezrúcalo sa to na žiadnom vysokom či nízkom sebavedomí. Nikdy som nikoho nemiloval tak ako milujem ju a možno že vtom že si dávam až moc pozor na to aby som nespravil chybu je ten problém. Mám veľa priateľov takže ľudia odo mňa nebočia...
@orajzdrib uhm... tak potom neviem.. skus sa normalne s nou o tom porozpravat o tvojich pocitoch a nech ti ona povie, ze co je za tym... ak ti nebude chcet nic povedat, tak to nema vyznam a by som to ukoncil...
podla mna je to jej problem, ked ti nevie normalne a slusne odpisat, na taku babu by som sa ako chalan asi vykaslala, proste nevie, co chce....
mozno si si len inak vylozil realitu, mozno sa ona neciti na vztah a celkovo si myslim ,ze 15 rokov je prilis skoro na vztah aj na nejake velke reci o laske
@orajzdrib keby ma chcel niekto ako ty, kto si o sebe myslí že je dokonalý, a namýšľa si tak ako ty, tak by som si zmenila číslo, účet na fb, icq a všade inde, a oblúkom sa mu vyhýbala
Ja si o sebe nemyslím že som dokonalý A už vôbec si o sebe nenamyslam... Ja len chcem aby ma každý bral ako normálneho chalana, v živote som mal zatiaľ všetko čo som chcel ale ja by som radšej žil v normálnej rodine a aby som nemal xyz takých kamarátov ako mám ale len zopár takých ktorým môžem naozaj veriť
Z toho čo si písal mám pocit že sa naozaj správaš ako pán dokonalý. Každopádne fajčiť v 13tich je naozaj niečo zlé. Myslím si že najlepšie urobíš keď pôjdeš za ňou osobne a porozprávaš sa s ňou o tom.
ách Viem že nie som dokonalý, nechcem byť dokonalý, neviem byť dokonalý.. Uvedomujem si že mám nedostatky a je ich dosť, lenže ako sa dajú nedostatky napísať? Nechcem byť dokonalý!..
Nehovorím že som fajčil 20 cigariet za deň... Hovorím že som si dal 1. cigaretu po 2 rokoch..
No ja mám takého spolužiaka, ktorý ma približne tiež druhú frajerku. Je s ňou približne tretí rok, tvrdí ako ju má veľmi rád a pritom namotáva ďaľších 10 báb. Prídeš mi s ním dosť podobný akokeby si si o sebe myslel, že si nejaký super a že ťa všetky baby chcú. Môj spolužiak si to o sebe myslí a pritom sa väčšine báb hnusí tým že sa ich snaží namotať, iba tie blbšie sú z neho celé hotové.
Nepoznám ťa aby som mohla vedieť či si ako on, a podľa mňa by si sa s ňou mal normálne porozprávať. Celkom sa mi páčila veta píšem jej len 2x denne mne nik nenapíše za celý mesiac a sú banda fajčiarov a vzápeti píšeš že si si šiel zapáliť a taktiež pôsobíš dosť namyslene
@magick55 Bývame od seba cca 30-35km.. Keď sa stretávame tak po škole a keď sa dohodneme. Do školy nepôjdem minimálne do stredy (štrajk), skúsim sa s ňou potom porozprávať...
@molline Ja nenamotávam nikoho iného.. Nemyslím si o sebe že som super, to že po mne idú baby som tam napísal pretože je jedna z možností taká, že jej niekto povedal že idem po nejakej druhej = žiarlivosť. Snažím sa držať v ústraní a neupozorňovať na seba... Nechápem ako môžete zo zopár viet určiť že som namyslený a myslím si o sebe že som super Chcel som to tam len opísať ako to v skutočnosti je.. Nie som super..
osobne si tiez myslim, ze na nu strasne tlacis .. 4 dni , stavalo sa mi bezne, ze som nekomunikovala viac ako tyzden .. aj ked som svojho partnera milovala a nehovorim o vztahoch , ake opisujes ty .. ale o niekolkorocnom pevnom zvazku /ktory nakoniec skoncil svadbou/ .. proste sa musis viac snazit pochopit, ze nie kazde dievca sa poblazni rovnako .. neznamena to hned, ze ta odpisala .. ale ak sa neupokojis a nezacnes si vytvarat trosku nadhladu , je mozne ze ju k tomu sam dotlacis .. a neviem si pomoct .. ked citam take prispevky o niekolkych vztahoch, fajceni, chlaste ... trave atd .. u takej vekovej kategorie .. pride mi neobycajne smutno .. kam sa vsetci ponahlate , ach jaj .. hlavne si skoncentruj mysel .. a neupinaj sa na nu hned tak bezhlavo , laska potrebuje cas a najma priestor .. nezadus ju vo vlastnom dojme , ze je ta prava a bude vam to uzasne klapat .. aj ona potrebuje cas a priestor na vstrebanie vlastnych pocitov .. a skor mi pride rozumna, ze sa hned po jednej schodzke nezblazni a nestrati pojem o inom /suhlasim, ze moze mat vela povinnosti, nieco sa mohlo stat v rodine, ma ine aktivity/ ... menej domyslavosti a tragedie .. viac veselej mysle a trpezlivosti .. a vyuzijes to aj v dalsich vztahoch, ktorych este bude .. hlavu hore chlape
no. Mne sa nieco take stalo tiez akurat to bol moj sused. Proste sa na mna vykaslal. Vravela som si to iste,ale kedze je to sused stretla som ho a povedala ze,ak si mysli ze ho ja potrebujem tak sa myli. Proste som mu dala najavo ze ma nezaujima,aj ked to nebola pravda. A ver ze kym som mu to povedala musela som nazbierat tolko odvahy. Ale potom ked uvidel ze pre mna nic neznamena,tak sam prisiel,ze ho to trapi.ale potom mozno o rok prisiel nikto novy ovela lepsi. Taze asi tak.
Ja už som sa na ňu upol.. Ach, s ktoroukolvek babou sa o tom rozprávam tak hovoria že by boli radi keby sa do nich chalan takto bezhlavo buchne.. V tom nahodnom stretnutí bude trochu problém, pretože chodí na inú školu ako ja aj keď do toho istého mesta a nestretávame sa nikdy náhodne len po vzájomnej dohode. Jedine v meste alebo nejako OC ale to by musela byť sakra veľká náhoda..
Ty si zlatý Baba v niečom stopla...stále jej však nepíš. Budeš vypadať dotieravo. Myslí si že si Casanova, keď okolo teba stále behajú baby a bojí sa aby si ju nepodviedol. Stretnite sa a porozprávajte.
Vraj ma ďalej nechce trápiť, miluje ma ale nemôže byť so mnou pretože už vtedy keď sme sa zoznámili niekoho mala a nechce mu ublížiť - wtf? ešte raz - what the fuck?! Miluje ma ale nemôže byť so mnou pretože nechce ublížiť chalanovi ktorého ani nemiluje? Čo jéj mám na to odpísať?
@interrupcio nikomu by som neprial aby sa mu toto prihodilo ale tebe hej prišiel som tu požiadať o radu nie čítať komenty o tom aké je to dlhé... Tak to nečítaj, hneď ako si otvoril tému tak si videl že je to dlhé nie? Alebo si na to došiel až keď si si to prečítal?
Rada pre zakladatela netlač na nu ja som tak tiež tlačil na pílu a dopadol som tak ako som dopadol čiže tak ako ty Keď píšeš že ju nechceš stratiť uistujem ťa že na 90 % si ju už stratil :/
@orajzdrib mohol by si napísať aspoň približny schematicky postup čo používaš pri balení? ja som na tom čo sa báb týka tiež dosť dobre, len by ma zaujímala aj tvoja taktika
@orajzdrib newem ako si na tom teraz lebo to bolo pred tyzdnom pisane ale na druhy den si jej mal napisat alebo zavolat lebo asi chcela ist s tebou niekam ale kedze si sa jej neozval myslela si asi ze si sa na nu vykaslal a ked si jej na dalsi den napisal tak bola urazena
a teraz riesenie skus sa jej spitat ci to je preto ze si sa jej neozval na druhi den a uvidis ak povie ze ano tak sa jej ospravedlni a pozvi ju niekam ked powie ze to nie je preto tak iny dovod ma nenapada
@orajzdrib daj vediet ako to dopadlo....tiez som to precital cele, ale mam taky pocit ze uz moc velke sance u nej nemas ked ti ani poriadne neodpise...asi si moc tlacil na pilu.
no k veci.viem aké to je..asi si naňu moc tlačiť,skús jej tak deň,dva nepísať ani nič.a potom jej normálne napíš prečo sa chová tak divne a či si jej niečo spravil.ak odpíše"nie prečo?" kašli naňu.proste ak z jej strany vidíš absolútny nezáujem skús naňu zabudnúť.môžeš jej ešte napísať že ti je lúto že sa tak chová,pretože ty ju vážne miluješ a že takto si nemiloval ešte nikoho a že to mohlo pekne pokračovať a blabla..ale keď nemá záujem tak nič.možno ju to obmekčí a možno nie.viem že je to ťažké zabudnúť ale s týmto už nič neurobíš.
Ja nebudem riešiť aky si čo si, 15 rokov, jedno kino..nepoznám ťa-nesudím ťa...
Poviem ti, ako by som to riešila ja na tvojom mieste.
Neviem čo sa tej dievčine mohlo stať, keď to bolo tak zrazu, ale ked ti to nechce povedať, asi má na to dôvod, možno významný možno nie.
Skús sa jej pár dní neozvat! Ziadne SMS, ziadne telefonaty, ziadny chat a podobne. Ona to jednoducho od teba v podvedomí očakáva, že to budeš robiť. Moje heslo ignorácia - najväčšia provokácia Jej to neskôr začne vrtať hlavou, že prečo sa jej neozývaš a čo sa stalo. A potom to nevydrží a ozve sa ona. A keď nie, tak asi nieje pre teba tá pravá
Ešte jedna rada, predpokladam ze si na socialnej sieti a ludia tam zvyknu robit naschval, veci typu: fotia sa s druhymi babami, bavia sa na diskoteke, pridavaju nezmyselne texty pesniciek, likuju stranky typu " najhorsie je ked ti chyba ten ktoremu ty nechybas " .. radim nerobit to ... a ked aj sa s nou zacnes rozprávat, tak skus neriešit co sa stalo..proste ako keby nic.. spytaj sa jej aky mala den.. a na riesenie veci, pride cas sam...dufam, ze som svojou radou pomohla, drzim ti palce
@abcdefuck ďakujem spravil som presne to čo si napísala ešte pred tým ako si to napísala a zabralo to. Ja som nebol ten dôvod prečo sa tak správala, mala rodinné problémy s ktorými som jej dúfam pomohol a bude všetko v pohode. @bay k tej spodnej časti príspevku - ja taký niesom Ďakujem všetkým za rady!
@orajzdrib Dal si jej ten pocit, aká je naj a ako si sa do nej naj zalúbil. Baby to väčšinou nechcú počuť. Nie vôbec, ale hneď na začiatku - to nie je ešte tá vhodná chvíla. Tak si to vysvetlujem. Ináč kolko si o nej zistil za celý vzťah?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
asi si moc na ňu tlačil, skús pomalšie
ak to s ňou nevýjde tak nejakú si určite nájdeš, len to trochu potrvá kým sa z toho spamätáš
No a k tej rade- proste mi teraz od úžasu nevie napadnúť nič, čo by som ti povedala... asi len že, hmmm.... dobre, že si si možno kvôli nej uvedomil pár vecí. Akurát mi nesedí toto: "Mám depku, že som dokonalý" a "Niesom typ chalana ktorý vrieska v autobuse, fajčí za školou a myslí si že je boh vie čo"... ehm?
@orajzdrib vek asi nemas realny, ze? lebo ak mas 15 a zacal si fajcit po 2 rokoch a tvoji kamarati fajcia travu, tak na 1š-15 rocnych by to bolo tusim prilis vela
a k veci..skus sa s nou stretnut a osobne porozpravat..tu asi ine riesenie ani nie je..len sa stretnut a osobne sa s nou porozpravat o probleme, o tvojich pocitoch, preco zrazu zmenila svoje spravanie atd
ale dobre no, ked som sa dostala az ku koncu.. ja neviem, normalne sa s nou stretni a porozpravajte sa, neries to cez net proste
k veci, neviem ti poradiť, do mňa sa nikto nikdy nezamiloval :/
Viem že si niekoho nájdem, keby chcem tak už aj niekoho mám ale ja nikoho teraz nechcem
Ak sa ti to čítať nechce, nečítaj to.
Dandy mám 15. Uvedomil som si množstvo vecí.
Keď tebe niekto neustále hovorí že si krásna tak ťa to po čase dosť omrzí. Mne keď každý hovorí že som dokonalý tak ma to dosť deptá. Nechcem byť dokonalý. Tým myslím že nie som chalan ktorý na seba upozorňuje, nemám potrebu keď sa z niekym bavím vrieskať po ňom aby to počulo čo najviac ľudí a všimlo si ma. To s fajčením Nejako to zo mňa vyletelo, znamená to asi to, že viem lepšie investovať peniaze ako do cigariet. Väčšina teenagerov fajčí kvôli tomu že si myslí že sú potom cool. Ale to sa v tejto dobe nenosí a byť s niekym kto vyfajčí 20 cigariet za deň nieje nič príjemné...
Ja som jéj o cvičení nepovedal ani slovo. Napísal som to len sem aby ste mali predstavu čo všetko som skúšal aby som na to aspoň na chvýľku zabudol...
Ale aby som nebol offtopic a aj nieco poradil:
Skus sa jej spytat co jej je a nenechaj sa odbit tym "nic, preco?". Proste jej povedz ze vidis, ze sa k Tebe zrazu sprava inac ako predtym a ziadaj dovod. Ked Ta bude presviedcat a klamat, ze sa nesprava inac ani cudne a nic sa na jej pristupe nezmeni, tak sa na nu radsej vykasli, mas 15 rokov, takych a este lepsich bab stretnes mrte.
Keby mi povie že so mnou nechce mať nič tak pohoda, mesiac - 2 mesiace sa na babu pekne nepozriem ale prežijem to Ale ignorácia a správanie sa ako keby nič sa mi absolútne nepáči...
cg, gj...
he?
Do toho článku som sa snažil opísať situáciu a trochu aj seba, nie moje sebavedomie. Mal som už zopár vzťahov a nezrúcalo sa to na žiadnom vysokom či nízkom sebavedomí. Nikdy som nikoho nemiloval tak ako milujem ju a možno že vtom že si dávam až moc pozor na to aby som nespravil chybu je ten problém. Mám veľa priateľov takže ľudia odo mňa nebočia...
congratulation, good job -.-
kazdopadne pravdepodobne si ju nejako znechutil a mozes jej dat pa pa
mozno si si len inak vylozil realitu, mozno sa ona neciti na vztah a celkovo si myslim ,ze 15 rokov je prilis skoro na vztah aj na nejake velke reci o laske
inak sa zdas byt celkom v pohode chalan
ách Viem že nie som dokonalý, nechcem byť dokonalý, neviem byť dokonalý.. Uvedomujem si že mám nedostatky a je ich dosť, lenže ako sa dajú nedostatky napísať? Nechcem byť dokonalý!..
Nehovorím že som fajčil 20 cigariet za deň... Hovorím že som si dal 1. cigaretu po 2 rokoch..
Molline 2 ktoré stoja za zmienku...
čo tak ísť za ňou osobne a spýtať sa čo sa deje?
Nepoznám ťa aby som mohla vedieť či si ako on, a podľa mňa by si sa s ňou mal normálne porozprávať. Celkom sa mi páčila veta píšem jej len 2x denne mne nik nenapíše za celý mesiac a sú banda fajčiarov a vzápeti píšeš že si si šiel zapáliť a taktiež pôsobíš dosť namyslene
Inak som tu jediná čo s nikým nechodila?
Píšem dlhé správy pretože vám to chcem čo najviac priblížiť -.-...
@magick55
4 dni
K veci, ries to s nou osobne a nie trapnym vypisovanim...
A este jedna vec, nechapem toho pelikana v poslednej vete...
Vraj ma ďalej nechce trápiť, miluje ma ale nemôže byť so mnou pretože už vtedy keď sme sa zoznámili niekoho mala a nechce mu ublížiť - wtf? ešte raz - what the fuck?! Miluje ma ale nemôže byť so mnou pretože nechce ublížiť chalanovi ktorého ani nemiluje? Čo jéj mám na to odpísať?
jo je to pekný román
komenty sa mi už čítať nechce !
Rada pre zakladatela netlač na nu ja som tak tiež tlačil na pílu a dopadol som tak ako som dopadol čiže tak ako ty Keď píšeš že ju nechceš stratiť uistujem ťa že na 90 % si ju už stratil :/
a teraz riesenie skus sa jej spitat ci to je preto ze si sa jej neozval na druhi den a uvidis ak povie ze ano tak sa jej ospravedlni a pozvi ju niekam ked powie ze to nie je preto tak iny dovod ma nenapada
daj wedet jak si dopadol
no k veci.viem aké to je..asi si naňu moc tlačiť,skús jej tak deň,dva nepísať ani nič.a potom jej normálne napíš prečo sa chová tak divne a či si jej niečo spravil.ak odpíše"nie prečo?" kašli naňu.proste ak z jej strany vidíš absolútny nezáujem skús naňu zabudnúť.môžeš jej ešte napísať že ti je lúto že sa tak chová,pretože ty ju vážne miluješ a že takto si nemiloval ešte nikoho a že to mohlo pekne pokračovať a blabla..ale keď nemá záujem tak nič.možno ju to obmekčí a možno nie.viem že je to ťažké zabudnúť ale s týmto už nič neurobíš.
Poviem ti, ako by som to riešila ja na tvojom mieste.
Neviem čo sa tej dievčine mohlo stať, keď to bolo tak zrazu, ale ked ti to nechce povedať, asi má na to dôvod, možno významný možno nie.
Skús sa jej pár dní neozvat! Ziadne SMS, ziadne telefonaty, ziadny chat a podobne. Ona to jednoducho od teba v podvedomí očakáva, že to budeš robiť. Moje heslo ignorácia - najväčšia provokácia Jej to neskôr začne vrtať hlavou, že prečo sa jej neozývaš a čo sa stalo. A potom to nevydrží a ozve sa ona. A keď nie, tak asi nieje pre teba tá pravá
Ešte jedna rada, predpokladam ze si na socialnej sieti a ludia tam zvyknu robit naschval, veci typu: fotia sa s druhymi babami, bavia sa na diskoteke, pridavaju nezmyselne texty pesniciek, likuju stranky typu " najhorsie je ked ti chyba ten ktoremu ty nechybas " .. radim nerobit to ... a ked aj sa s nou zacnes rozprávat, tak skus neriešit co sa stalo..proste ako keby nic.. spytaj sa jej aky mala den.. a na riesenie veci, pride cas sam...dufam, ze som svojou radou pomohla, drzim ti palce
Mať takého milujúceho chlapa jak si ty, tak si pískam.
Možno ťa len skúša, koĺko vydržíš - teda keď sa jej prestaneš ozývať, ozve sa ona.
hrozne ma to zaujima vies
Inak čo máš proti dlhým vlasom?
Neviem neviem...možno ju odradila tvoja "dokonalosť"