jo teda Fantaghiroo to bolo moje az pokial to nedavali kazdy sviatok v telke a teraz uplne jasne ficim na madagaskare a dobe ladovej...uz hodne dlho a nie len ja
Fantaghiro, 3 oriesky pre Popolusku, Beauty and the Beast (i ked si myslim ze ako netvor bol krajsi ako princ), Madagaskar, Lilo & Stich, Sol nad Zlato, Bol raz jeden kral, atd...
ja milujeeeeeeeem animaaaaaaaaaakyyyyyyyy to su moje lasky...moja uchylka hh ale aj klasicke rozpravky su dobre take ako popoluska a tri oriesky uplna ze pecka hiii...ale momentalne sa chystam v najblizsej dobe na lovecku sezonu hh
popoluska rullez ale animaciky su the best ...w pondelok zase kuknem monsters a pribeh zraloka ...sa tesiiiiiim ...btw...naj je finding nemo pri tom este furt placem ...a uplne ze som sa kosila na shrekowi a mulan srandaaa
ja som mala plyšáka veveričiaka Riška a bude niekde v pivnici a ešte som ako krpec pozerala Tom a Jerry, šmolkovia, a také a Mulan je tiež fajn ale aj tak najradšej mám Simpsonov (je to rozprávka?)
Deturence, A jeto!. To bol serial, najlepsia cast je Vinari Inak znamy mi hovoril ze bol v egypte a tam dosiel do baru, bar narvany a seci cumeli na televizor kde pustali A jeto! Takze neni o com...
Všetky pixarovky, žiadne štúdio im nesiaha ani po kotníky, pretože aj keď vyprodukujú dobré filmy ako Dreamworks-shrek alebo Fox-doba ladová, vždy to zabijú nejako inou kokotinou čo vyslovene taží len z počítačovej animácie...kdežto pixar má vždy parádny príbeh
a ešte staré klasické 2D - ale to fičím viac na anime, napr. Princezna Mononoke je naj rozprávka akú som kedy videl
Mnoo tak aj sa pridam a hodim par svojich srdcoviek takzeee fly tales( mucha) uplne nasamviac zeriem tento komiks zboznujem cast "it´s a wonderful fly"
pak mozem Nema ... zboznujem tu trubku Dory
a z klasickych rozpravok je to urcite Princezna so zlatou hviezdou na cele
To keby som tu teraz mala rozpisat vsetky rozpravky, ktore sa mi pacia, asi by som sa
ani nedopisala Inak suhlasim takmer so vsetkym co tu uz bolo spomenute, ale neodpustim si napr. Fantaghiro (niet co dodat , Lotrando a Zubejda (ked ste to nahodou nevideli, tak hrozne moc odporucam, ja som sa tak pri tom nasmiala , niekto tu spominal Vevericiaka Ryska (dakujeeem, znova som si na to po rokoch spomenula , dalej Asterix a Obelix (najma animovane filmy), Kto obvinil kralika Rogera? (to sice neviem ci je rozpravka, ale no proste pacilo sa mi to , a este mam rada samozrejme nase klasicke rozpravky aa...ehm aj vsetky tie Americke vianocne filmy so Santom a sobom Rudolfom(A) (no nepomozem si no
Rozprávky foreva Super vedieť že niekto zmýšľa podobne
Milujem všetky možné, väčšinu nikto nepozná tak napríklad Malý Nemo v driemkove, Labutia princezná, Charlie... A ako každý milujem Tri oríšky pro Popelku!!! A z tých novších hoci niektoré su až nechutne amerikovanizované (blablabla nie som si istá o gramatickej správnosti tohto slova ), mám rada napríklad Finding Nemo...
Každý musí zostať v nejakom kusku duše dieťaťom!!!
waw....a to som si myslela ze jedina mam rada rozpravky milujem pana vcielku, madagaskar, 3 oriesky-klasika , potom take ze princezna nevesta, ale uuplne najvacsia moja srdcovka, ale len v ceskej verzii je THUMBELIA...pozna niekto???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale aj leví král bol brutal..
s tych klasickych rozpravok som žral princ bajaja a princ a večernice.. D
a z kreslenych zeriem..asi secky garfilda, dobu ladavou,shreka,...rozpravky rulezz DD
Milujem rozpravky.....
v obidvoch je najlepšia veverička
ale zabuli ste na brutalneu hitofku
BAMBULKA a dedo jozeeef, a Put a Muf a Matelko
inak setky co ste spominali,,, lol veverka z Ice Age by mala dostat oskara za vedlajsiu rolu
kukam secko doradu
sa mi lubilo, jak bola animovana Mrtva nevesta Timma Burtona..
aaaaaaaaaa
a ešte staré klasické 2D - ale to fičím viac na anime, napr. Princezna Mononoke je naj rozprávka akú som kedy videl
pak mozem Nema ... zboznujem tu trubku Dory
a z klasickych rozpravok je to urcite Princezna so zlatou hviezdou na cele
a potom klasicke slovenske animaky, ako pasli ovce valasi a pod.
ani nedopisala Inak suhlasim takmer so vsetkym co tu uz bolo spomenute, ale neodpustim si napr. Fantaghiro (niet co dodat , Lotrando a Zubejda (ked ste to nahodou nevideli, tak hrozne moc odporucam, ja som sa tak pri tom nasmiala , niekto tu spominal Vevericiaka Ryska (dakujeeem, znova som si na to po rokoch spomenula , dalej Asterix a Obelix (najma animovane filmy), Kto obvinil kralika Rogera? (to sice neviem ci je rozpravka, ale no proste pacilo sa mi to , a este mam rada samozrejme nase klasicke rozpravky aa...ehm aj vsetky tie Americke vianocne filmy so Santom a sobom Rudolfom(A) (no nepomozem si no
Milujem všetky možné, väčšinu nikto nepozná tak napríklad Malý Nemo v driemkove, Labutia princezná, Charlie... A ako každý milujem Tri oríšky pro Popelku!!! A z tých novších hoci niektoré su až nechutne amerikovanizované (blablabla nie som si istá o gramatickej správnosti tohto slova ), mám rada napríklad Finding Nemo...
Každý musí zostať v nejakom kusku duše dieťaťom!!!