no tu je odpoved na predchadzajuce diskusie o najkrajsich ociach (modre) a mene (barbora) pre dievca, kazdy tam da tej svojej... ja ale nie pretoze nieje moja stratil som ju uz davno
@2 haha ludkovia nechpaete to ja som s nou nebol, teraz som sa rozisiel s babou po troch rokoch.. ale to nebola ona, a z toho niesom ani moc na vetvy ale z okolnosti
noo tak niekoho veeeľmi lubim a predsa nie je so mnou... pretoze i ked sme spolu, tak na dva mesiace isiel do holandska...ale ked sa vrati tak bude zasa vsetko fajn
@ancovicka ved ani moj ale ked niekedy mam v hlave zmatok tak nemyslim na nic ine len ako poriadne ponadavat a potom sa to upokoji este raz sa vsetkym ospravedlnujem za nevkusne slova
ano ja mam čaju s ktorou som sa spoznal pred dvoma rokmi a zjiem v Írsku a chodím snou dve roky a za tie dve roky som bol na SK iba 3-krat a teraz v auguste mame pitacky
no schop sa ... inak Ta stoho ochvilu klepne budes mat depresie to rovno chod vyhladat nejaku psych.pomoc ... kasli nanu pride dalsia lepsiea krajsia ktora Ta bude LUBIT a aj Ty ju ... som zazila toho vela ohladom blbych vstahov aaaaa taak som strasne lubila a robila hocico preto aby somnou bol a nic stoho rok zabity a ja sklamana... a teraz ? jo konecne som pockala a som stastna mam krajsie lepsieho lubi ma co viac si mozem priat ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale u teba verím, že príde nová, omnoho lepšia