Mily birdzaci potrebujem pomoc ohladom fotoaparatu
. Mam stary 3EHNT ZENIT .... no neviem s nim nic spravit (cez objektiv neni nic vidiet-akurat tak svetlo a to v zltej farbe kedze sklicko objektivu je zlte) prosim Vas teda o pomoc ohladom znovusfunkcnenia
Skús skôr ephoto.sk, alebo ak si z Bratislavy, skočiť do ProLaiky a opýtať sa tam, máš väčšiu šancu nájsť niekoho, kto ti bude vedieť poradiť, či je to ešte opraviteľné...
To si treba nájsť kvalitný servis čo pracuje aj s analógovými foťákmi..ja mám našťastie známeho čo sa vyzná.. popýtaj sa v okolí škoda nechať ho takto znefunkčnený
@smartboy nie ale zabudla som na to popri nervoch pri znovu prepisovani
@thrwtchr kocku vidno a dost rozmazano ... no ci nahodou nema niekto ten isty (alebo ja ani neviem ) a ze ci je sanca ho znova sfunkcnit kedze to bolo "par" rokov dozadu
@m1rko ano,ja som s tym tocila do vsetkych stran na maximu ako sa dalo akurat sa to vnutro (alebo ako to pomenovat) zuzovalo alebo bolo cele odostrene (prosim prepacte za neodborne nazvy)
cvakat nejde neni tam film - pravdepodobne (neviem ho ani otvorit)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a s tým ti bohužiaľ ja neviem poradiť
?
máš tam taký kosoštvorček v strede, keď sa pozrieš do hľadáčika. Nie?
Tam sa musíš pozerať, točiť objektívom a keď to bude ostré (v tom kosoštvorčeku) tak cvakni
@smartboy nie ale zabudla som na to popri nervoch pri znovu prepisovani
@thrwtchr kocku vidno a dost rozmazano ... no ci nahodou nema niekto ten isty (alebo ja ani neviem ) a ze ci je sanca ho znova sfunkcnit kedze to bolo "par" rokov dozadu
@galinka dobre skocim diky
@ubosko ten isty model ?
@hopelight ved to ,preto ho chcem sfunkcnit,aby nelezal dalsich 5 rokov v skrinke .... chcela som si povodne kupit novy ale spomenula som si na tento
@mathulo asi ja sa v tomoto nevyznam
@chevro jasne
@m1rko ano,ja som s tym tocila do vsetkych stran na maximu ako sa dalo akurat sa to vnutro (alebo ako to pomenovat) zuzovalo alebo bolo cele odostrene (prosim prepacte za neodborne nazvy)
cvakat nejde neni tam film - pravdepodobne (neviem ho ani otvorit)