Zdravím vospolok. Celkom by ma zaujímalo, venujete sa po škole nejakým tým aktivitám? či chodíte na nejaký kurz, poprípade na nejaké krúžky v škole. Ak áno na aké? Baví vás to?
Geografia, španielčina, vybíjaná a stráášne ma to baví No a tohto roku za "mimoškolskú aktivitu" ktorá mi zaberá aj dosť času musím považovať aj náboženstvo
no chodím partizánčiť po kostôlach, kadejake sabotaže a tak... usporaduvam čierne omše, a vytĺkam okná na fare a cigánskych domkách... na ine mi čas neostane
na zakladke som časopis robila a na strednej som bola zapísaná na počítačový a angličtinu ale tam mam pocit že tie kruzky ani niesu.. takze nechodim na ziadny
gitarka bude tento rok asi dva krát do týždňa, angličtina raz, nemčina raz , aerobik raz a ja chodím tak pomedz to na zmb, tai chi a na čo ma len napadlo, mám cvč blízko a troška ma tam poznajú tak to využívam
anglina, nemina, francúzska olympiáda, anglická olympiáda, matematická olympiáda, volejbal, tenis, hádzaná, literárno-dramatický každý deň cca 3 hodiny krúžky, kurzy a tréningy no, ale baví ma to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A keby ma to nebavilo tak tam nechodím, čiže áno, baví ma to.
recitovala som.
som v školskom časopise, píšem doň.
na základnej recitácia, spev, tanec.
Ale vidim to na vycvik so psom a kreslenie v najbslizom case
- tento rok začínam aj s angličtinou normálnych hodín (ono, minulý rok mi to sľúbila mama, ale och, nuž... nestalo sa, tak idem cez školu).
- po minulé roky som písala do šk. časopisu, teraz som s tým skončila.
bohužial časovo to nevychádza
ale nezarátal som gitarku, na tú chodím už len z povinnosti, prestalo ma to baviť.. predsa mám toho dosť po tých rokoch