ahoooojky...potrebujem poradit chcela by som vediet ci si mam kupit malicky notebook....alebo klasicky velky... lebo malinke su rozkosne...ale nie su velke praktickejsie do skoly? poradte, pls...
Najviac zalezi na tom ze na co ho chces pouzivat a ake naroky na neho mas....
minibooky su super vdaka vydrzi baterky ale chyba u nich Cd rom...a su vacsine konfiguracne slabsie za cenu za ktoru by si kupila omnoho lepsi notebook....je to na tebe
tak ja by som ten malicky chcela iba preto, ze dobre vyzera inak je to dost nahovno, čučať niekoľko hodín do takej malej obrazky.. kolko ma palcov?? 8?? 9?? je to hrozne neprakticke aj čo sa týka tých parametrov .. proste nie, radsej klasiku...
mam mini a som s nim spokojny, splna vsetky svoje ucely, je maly, lahko prenosny a vydrzi mu baterka, pamat 160 GB mi staci a na tomto to zrejme ani neminiem, cd mechaniku mam externu samsung slim za 50 € tak co? a je mi dobre...
podľa toho na čo ho chceš ale pokial len do školy na občasné písanie na net a pod. somarinky tak stačí aj maličký... Ja sám mám eeePC ten nejmenší a je to poriadna mašinka
čo sa týka prenášania je to nehorázna výhoda tie rozmery a váha a takisto batéria... obrazovka klavesnica to všetko je len sila zvyku...
podla toho na co ho chces pouzivat. inac medzi "mini notebookami" je jeden rozdiel-a to v disku, niektore to maju vyriesene ako flash pamete, ine normalny mali disk. verzie z flash diskami su vyhodnejsie pokial ho chces nosit casto ze sebou, prenasat a tak..."normalny "disk je totis nachylnejsi na poskodenie. flash diski neobsahuju totis ziadne mechaniske casti,takze niesu tak citlive pri prenasani a nosenii.
@bluepanter ale tak ked si zoberem moje msi 1.9Ghz 1GB RAM a s celeron D a 256MB grafikou je okej aj ked ma dva roky
preto si kupujem teraz asus eee s atom 1.69Ghz a myslim si ze pripadne vylety a skolu ci priatelke doma stacit bude alebo mne v posteli ci obyvacke ...
lebo MSI je 16.4 widescreen
a este mam doma normalny tower ktori ma althon 64 4000+ cize 2.2Ghz dvoj jadro a 22" widescreen k nemu a GF 8600GT pretaktovanu cize si myslim ze mini mi teraz bude lepsi v tychto casoch ked uz nechcem vlacis zosebou velku herku notebook ktori si zazil uz svoje radsej ho necham dozit uz v domacnosti a obyvacke s ostatnymi prislusnikmi
takze zakladatelke odporucam do skoly a na mesto a prilezitostne pripojenie sa na internet v meste/kaviarni malicky ak ma doma pc ako je vidno ze ma ked z niecoho zalozila diskusiu
ak sa nehras tak si kup krpca maju fajn ceny ale neocakavaj zazrak ak nemas aspon 4GB usb ci znalosti na iny presun filmov do maleho booku tak najdi niekoho kto ti stym pomoze
ja osobne sa tesim na to ze zbalim ten minibook do cyklovaku a pojdem kam chcem
podla mna je lepsie mat normalny notebook, lebo na malom nemas cd mexaniku a ked xces robit nieco do skoly tak na takej mini obrazovke, no ja neviem a ked si vyberies nejaky 13" tak ani taky velky nie je a macbooky ti vydrzia od 5 do 7 hodin bez nabijania a okrem toho su na nix teraz dost velke zlavy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
minibooky su super vdaka vydrzi baterky ale chyba u nich Cd rom...a su vacsine konfiguracne slabsie za cenu za ktoru by si kupila omnoho lepsi notebook....je to na tebe
teda, ak často cestuješ, tak určite ten mini.... na internet a tak.. ale do školy, a na domáce použitie.. radšej väčší.. :p
čo sa týka prenášania je to nehorázna výhoda tie rozmery a váha a takisto batéria... obrazovka klavesnica to všetko je len sila zvyku...
preto si kupujem teraz asus eee s atom 1.69Ghz a myslim si ze pripadne vylety a skolu ci priatelke doma stacit bude alebo mne v posteli ci obyvacke ...
lebo MSI je 16.4 widescreen
a este mam doma normalny tower ktori ma althon 64 4000+ cize 2.2Ghz dvoj jadro a 22" widescreen k nemu a GF 8600GT pretaktovanu cize si myslim ze mini mi teraz bude lepsi v tychto casoch ked uz nechcem vlacis zosebou velku herku notebook ktori si zazil uz svoje radsej ho necham dozit uz v domacnosti a obyvacke s ostatnymi prislusnikmi
takze zakladatelke odporucam do skoly a na mesto a prilezitostne pripojenie sa na internet v meste/kaviarni malicky ak ma doma pc ako je vidno ze ma ked z niecoho zalozila diskusiu
ak sa nehras tak si kup krpca maju fajn ceny ale neocakavaj zazrak ak nemas aspon 4GB usb ci znalosti na iny presun filmov do maleho booku tak najdi niekoho kto ti stym pomoze
ja osobne sa tesim na to ze zbalim ten minibook do cyklovaku a pojdem kam chcem