ja mam mini NB a som s nim celkom spokojna,sice na nom nemozem hrat sims,ale to ne nepdstatne ale inak je lahucky,a lepsie sa prenasa ,dokonca ho ocenis na vyske. Ale ak by som ti teraz mala kupit dalsi NB,tak uz si kupim radsej ten stredny nie ten mini,dost mi vadi ta mala obrazovka
@moonbeam pri 13,3" notebooku sa dajú nájsť notebooky ktoré sú doslova rovnako výkonné ako 15". Čiže takto velky notas by som nedával do kategórie mini
Keď už mini notebook tak potom nehľadieť moc na procesor lebo väčšinou aj tak nieje silný ale skôr pozerať na výdrž batérie. A keď to má byť mininotebook tak aj uhlopriečka je najlepšia okolo tých 10 lebo 13 atď to sa už blíži cenou ale hardware stále zaostáva.
Najlepšie sú ASUSi eee alebo, Dell /Aj keď tie v poslednej dobe zmizli z trhu/, alebo HP
Prakticky sa dá aj Acer ale to by som bral ako poslednú možnosť.
Samozrejme mininotebook je určení hlavne pre ľudí ktorí veľa cestujú a do školy alebo ak máš príliš výkonný desktopový pc ktorý spotrebováva veľa elektriny a potrebuješ šetriť keď ideš iba na internet atď. Ak máš už iba malý zámer hrať hry alebo robiť v náročnejších programoch tak mininotebook je zlá voľba
@sandy114 a ty ano? a dufam ze nepatris medzi tie holky ktore kupuju teplovodivu pastu typu colgate mrtve.cz je perfektna stranka na clanky co sa tyka servisu, zamestnanci z predajni a servisov pisu o zakaznikoch, o tom ze aki su to kreteni a spominalo sa, ze velakrat medzi chladicom a procesorom bola roztecena zubna pasta
@moonbeam ja áno ... ale mňa už nič nemôže prekvapiť... kamarátke som dala eset... a dajaka pinda, čo si bola u nej dať robiť nechtíky jej povedala, že jej ten antivirus nefunguje a hodila jej tam avast (keby bola taký expert ako sa tvarila, tak by najprv ten eset odinstalovala, ale nieee to netreba, lebo nefunguje) a po mesiaci mi píše, že prečo jej nejde pc...
@sandy114 aky typ sluchatiek mas? stuple alebo pecky? na pecky mame molitanove kryty ale na stuple myslim ze nie...ale mozno ze mam ja doma zalezi aj od toho jake mas sluchatka
ja mam doma stuple k inym sluchatkam... a su tri velkosti, male stredne a velke a pouzivam stredne, ostatne mi netreba tak neviem ci by ti pasovali a ci by ti boli dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nasetri si a kup si radsej normalny ale ved to je tvoja vec
» datacomp.sk/lenovo-ideapad-...
najnovšia grafika, 320gb pamate
» datacomp.sk/lenovo-tp-edge-...
keby som mala viac času tak sa pozriem lepšie na tie grafické, koľko majú gigaflopov... no a aj na procesory by som sa pozrela... ale musím bežať
tento som vybral kamaratovi a ten strci v pomere rozmer/vykon/vydrz do riti kazdy iny hocico-book
» datacomp.sk/asus-ul30vt-qx0...
Ja by som do iného NB už nešiel okrem mini. Výdrž 9hodín jak nič
NA prácu ako stvorený ked robiť náročnejsie veci tak desktop
» datacomp.sk/lenovo-tp-edge-...
no neviem čo je výkonejšie
Najlepšie sú ASUSi eee alebo, Dell /Aj keď tie v poslednej dobe zmizli z trhu/, alebo HP
napríklad
» www.alza.sk/hp-mini-5103-d1...
» www.alza.sk/asus-eee-pc-101...
» www.alza.sk/asus-eee-pc-100...
Prakticky sa dá aj Acer ale to by som bral ako poslednú možnosť.
Samozrejme mininotebook je určení hlavne pre ľudí ktorí veľa cestujú a do školy alebo ak máš príliš výkonný desktopový pc ktorý spotrebováva veľa elektriny a potrebuješ šetriť keď ideš iba na internet atď. Ak máš už iba malý zámer hrať hry alebo robiť v náročnejších programoch tak mininotebook je zlá voľba