Jednoznačne do minulosti. Mohla by som si pozrieť svoje obľúbené opustené budovi ešte v čase keď slúžili svojmu účelu, mohla by som sa zúčastniť rôznych historických udalosti, mohla by som sa stretnúť s rodinnými príslušníkmi čo už nežijú a dokonca ich vidieť v rôznych úsekoch ich života... veď to je sen mat taký stoj!
Radsej nemat stroj casu a robit tak aby sme o takejto veci vobec nesnivvali a nepotrebovali ..tot aj keby existoval taky stroj ..zivot by vtedy nemal zmysel ..vracali by sme sa do minulosti kazdych 5 min..a opravovali to vsstko co sme pohnojili ..cisty blud
A o buducnosti uz ani nepisem
ano vraciať sa do minulosti to je take skvele , že to je najlepšie ... zmeniť buducnosť hocijakou chybou čo tam spraviš , možno neuverite ale keby to bolo mozne , sa vratit ,zmenili by ste mozno buducnost a to nesmieme dopustit
Teraz by som si vybrala minulosť, keďže mám rada dejepis a celkovo históriu. Rada by som sa s stretla S nejakými významnými ľuďmi z minulosti, položila im nejaké otázky, pokecala si s nimi O živote. Ale ktovie, keby som sa ocitla v tej situácii reálne, či by som si na poslednú chvíľu nevybrala budúcnosť. Že by ma premohla zvedavosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A o buducnosti uz ani nepisem