Ahojte, je dievca, ma 18 a doteraz si užívala, da sa povedat, ze ma dost bohaté sexuálne skusenosti (mala 21 partnerov). A teraz si našla priatela, take neviniatko, z iného mesta, na jej mieste povedali by ste mu o svojej minulosti, alebo radsej ju zamlcali? Chalani ako by ste to zobrali, keby ma vase dokonale dievca toto za sebou?
aha, keď ho to dievča má naozaj rado, tak mu to povie, skôr či neskôr by sa to ten chalan aj tak dozvedel od niekoho podobného ako ty (neobviňujem ani neccem urážať, len konštatujem). A minulosť je svinský pes, nakoniec ťa a tak dobehne. Keby som sa to dozvedel o svojej babe tak by som to asi musel predýchať, ale určite by som sa s ňou nerozišiel. Mám ju rád preto aká je teraz, nie prto aká bola. Ale keď v tom tá baba plánuje pokračovať, tak nech od nej uteká ako môže.
ja nwm keby sa pytal tak by som mu povedala neco ale inak asi nie....a inak ked mala tolkych a ma 18 ci ckolko tak kolko chce vydrzat s hentym sak nez mu to povie ma ineeeho
Raz sa to určite dozvie, to je jasné. No, ale v 20 rokoch už 22 partner? No, neviem, neviem ako by to zobral. Zaujímavé, že si vedieš evidenciu a nestratila si prehľad o presnom počte. Rob ako chceš, ale toto číslo ho určite vyplaší.
aj tak to chlapec zistí, že baba už má čosi za sebou. Ja by som mu to povedala ale v miere, ktorá by sa dala prekúsnuť. Že mám čo to za sebou, že jednoducho sex mám rada a teraz ide o nás dvoch. A ked sa budú rozprávať o spoločnom sexe, tak ho treba jednoznačne uistiť, že nečakáš výkony gigola. Že časom bude všetko fajn. Ale do podrobna by som to určite nerozvádzala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nejak hrozne by mi to neprekazalo keby som mal istotu ze s tym uz skoncila, ale keby mi to povie po tyzdni co sa pozname tak tu istotu nemam
ale ak by chcela nemusi nic hovorit ok uprimnost je dobra ale kazdy ma svoje tajomstva..
také sú dobré iba na sex...