engine perfektný, nápad tiež, jeho realizácia absolútne potopená a zvoraná, miesto toho aby naozaj vymakali možnosti pohybu a hodili tam nejaké poriadne sandboxové mesto spravili prekážkovú dráhu ktorá sa prakticky redukuje na "príď na tento svietiaci bod a stlač správne tlačítko", robiť takúto hru lineárne a takýmto spôsobom mi príde ako absolútne zabitie akéhokoľvek potenciálu.
nechápte ma zle, môže sa to hrať hrozne superne, ale s parkourom to nemá nič spoločné, ten je o slobode pohybu, to ako je spravený mirror's edge je skôr 3D canabalt...
spracovanie sa mi paci, milujem ten pohlad ako beham, skacem zo strechy na strechu a zase beham aj ked je pravda ze v kuse len stlacam medzernik a shift ale pre mna je to fajn rozptylenie a najmä jedinecna moznost zabehat si po strechach velkomesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
nechápte ma zle, môže sa to hrať hrozne superne, ale s parkourom to nemá nič spoločné, ten je o slobode pohybu, to ako je spravený mirror's edge je skôr 3D canabalt...