Zdravím, pozná niekto tento seriál? Ja ho pozerám asi už týždeň a podľa mňa je vážne skvelý. Prvé dve série TOP, potom sa to už dojebavalo :/ a čo vaše názory?
Zovšadiaľ čítam a počúvam ako sa to dojebalo, dobre priznávam prvé dve série boli top, ale aj ostatné sú fajn a videl som aj tú piatu a neľutujem. Dobré to bolo a Rudy to tam drží.
že som videl jednu časť a nejako mi stačilo ... nedotiahnutý scenár, nie dobre natočené a myšlienka sa naťahovala a nebola proste kvalitná a dobrá ...
odporučam heroes seriál 1. sériu ... na ňu nemá nič (aj druhá je super ešte) a na hrdinov sa tento seriál nechytá vôbec
Ako nehovorím, že sa to nedá ďalej pozerať, čil som práve dopozeral 4. sériu a chystám sa aj na piatu , ale tak v porovnaní ta základná partia sa mi viac ľúbila, hlavne Nathan mi tam najviac chýba a Kelly . Inak máte aj dáky iný seriál, čo vás zaujal hneď na začiatku? Nehovorím, že to musí byť podobne ako misfits ale tak všeobecne . Napríklad môj NUMBER-ONE je How i meet your mother a Dexter :3
@teodor224 ja mám pozretých strašne veľa seriálov, ale teraz ma napadne asi len Touch a Black books. Úplne odlišné seriály, ale dokázal som to pozerať celý deň bez prestávky
@melancholik a z čoho presne sa skladá tá podstata okrem toho, že hlavné postavy majú nejaké nadprirodzené schopnosti? za prvé si treba uvedomiť, že britská produkcia a spôsob natáčania seriálov/filmov sa dosť líši od tej americkej. za druhé, misfits má pobaviť a možno istým spôsobom aj šokovať.
záleží od toho, čo hľadáš a aké seriály obľubuješ a aké žánre preferuješ, ale rozhodne by som tieto dva spomenuté seriály neporovnávala.
@melancholik Misfits je uplne nieco ine ako Heroes
Heroes to vsetko berie moc vazne, cielom Misfits je v prvom rade pobavit, je to v podstate taka komedia pre mladych, lepsia ako serial Heroes ak uz to ideme porovnavat, moj nazor
@soka@genksta
ja vám neviem ľudia, mne to stále pripomína hrdinov a je pravda že americká produkcia je uplne ina ako britská + v misfits je kombinovaná humorná zložka aj, ale odhliadnuc od tohto mi to aj napriek tomu nesadlo (a nejako osm to musel porovnať s hrdinami) proste misfits mi nesadli aj keby som odhlaidol od tej podobnosti seriálov
@melancholik no asi to nie je tvoja salka kavy, ale stale je to jeden z najlepsie hodnotenych serialov,(napr. na csfd 84, co je celkom slusne ) takze si nemyslim ze by bol nekvalitny
prve dve komplet skvele, tretia seria mala zopar top dielov, ktore mozno prekonali aj tie prve serie, od 4tej som to uz nekukala. chybali mi tam oblubenci
ja som to pozeravala v case, ked to este len cerstvo vychadzalo. vtedy to skoncilo tretou seriou, a tak nejak som sa stotoznila s tym, ze je to koniec a tak mi tie nove serie uz az tak nechybali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
odporučam heroes seriál 1. sériu ... na ňu nemá nič (aj druhá je super ešte) a na hrdinov sa tento seriál nechytá vôbec
záleží od toho, čo hľadáš a aké seriály obľubuješ a aké žánre preferuješ, ale rozhodne by som tieto dva spomenuté seriály neporovnávala.
Heroes to vsetko berie moc vazne, cielom Misfits je v prvom rade pobavit, je to v podstate taka komedia pre mladych, lepsia ako serial Heroes ak uz to ideme porovnavat, moj nazor
ja vám neviem ľudia, mne to stále pripomína hrdinov a je pravda že americká produkcia je uplne ina ako britská + v misfits je kombinovaná humorná zložka aj, ale odhliadnuc od tohto mi to aj napriek tomu nesadlo (a nejako osm to musel porovnať s hrdinami) proste misfits mi nesadli aj keby som odhlaidol od tej podobnosti seriálov
» www.csfd.cz/film/307489-veg...
Presne také isté pocity až nato, že ja to chcem dokukať, chcem vidieť úplny koniec seriálu
ja som to pozeravala v case, ked to este len cerstvo vychadzalo. vtedy to skoncilo tretou seriou, a tak nejak som sa stotoznila s tym, ze je to koniec a tak mi tie nove serie uz az tak nechybali