dlho som mala dilemu nemat mladeho partnera....vsetci dokola mi dali najavo, ze som hlupa, ked to funguje, mam sa tesit....uz sa tesim, ale je to spravne?? je vyspely, inteligentna a je mi s nim najlepsie....ti co ma poznaju, vedia viac, ti co ma nepoznaj
3. Holy, aj pre neho to bola utopia do casu, ked sme sa spoznali a on nemal pat rokov nikoho....s kazdou sa nudil....tak si povedal, ze vek riesit nema vyznam
6. no keby uz idem do vazneho vztahu tak len s mladsou...medokazem si moju buducnost predstavit so starsou zenou...ale kolko ludi tolko chuti nech ti to vyde
vazny je kazdy vztah....alebo myslis taky, ked porodi zena muzovi deti a on ju potom osklbe?? a najde si mladsiu....no tak ja mam mladsieho, peniaze mu nechybaju, ale asi mu nechyba ani mladis azena na rodenie, lebo chce starsiu na vseobecne pochopenie....ja neviem, to je len debata, nechcem nic vyostrit do hororu ale aj tak dik
Poznám dvojicu kde ona je o niekoľko rokov staršia, ale vynikajúco im to funguje a keď ich spolu vidím alebo keď rozprávajú jeden o druhom, tak vidieť že sú šťastní a to je dôležité. Myslím že aj ľudia ktorí s tým vekovým rozdielom majú zo začiatku problém, keď ich vidia spolu, tak na to aj zabudnú...
Takže nemyslím že to treba riešiť, pokiaľ s tým nemáš problém ty osobne, tak ostatných maj na háku
Ja mam radsej starsie zeny. nie zasa o 20 rokov ano ale ... Podla mna na tom nie je nic zle. okolie moze akurad zavidiet. lebo tie ktore maju taki vek ako ty si nemozu dovolit to co ty lebo ich neche nikto iny. Teba ano takze pravdepodobne by som povedal tak, ze musis byt sakramensky pritazliva
Inak poznam jedenm pripad i ked je ona maldsia od neho o rok ale je ta starsia a funguje im to uz dlho mam pocit.
Zena vacsinou povazuje starsieho partnera za vyspelejsieho aj ked si myslim ze cim je chlapec starsi tym sa viac sprava ako dieta : ) Dolezite je aby si vedela co od vztahu chces lebo ak by si ho brala prilis vazne tak ho musi brat rovnako vazne aj tvoj mladsi partner ktory sa mozno na to neciti pripraveny a mohla by si ho vylakat atd. Teda podla mna je original ak je dvojica rovnako stara pretoze zdiela rovnake zaluby resp nema medzi sebou ziadnu vekovu barieru.Aky velky je ten vekovy rozdiel . Ak je to +- rok tak to vobec nic neznamena : )
zalezi aky je vekovy rozdiel vysoky...napriklad je chore ked ma baba 19 a chalan 15...ale naopak by to slo.....ja som chodila s chalanom o rok mladsim a videla som te rozdiely
21. nepochopím, kde sa nájdu 14-tky, ktoré sú ochotné a schopné spať s štyridsiatnikom. to ako čo bude robiť, keď budú staršie?
no dobre, k téme: aaa čo tam po veku? keď si rozumiete, máte sa radi, klape to, funguje to (a už neviem, ako inak to mám nazvať ), načo sa zaťažovať hlúposťami typu "vek."
a ľudia okolo sa môžu vieš čo, veď nejde o nich, ide o vás dvoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
aj ked v takom veku riesit toto na BIRDZ je...
co mate vsetci voci vsetkemu predsudky
Voči tomuto nemám predsudky, iba v extrémnych prípadoch ak napríklad 60 ročný chlap chodi s 20 ročnou. To podľa mňa nie je normálne
no ale vraj som pre ne stary ved o vek nejde nie
p.s. ved ja nic
18. lol tak si pockam rok a spat so 14 nie je pedofilia ako som sa dozvedel v jednej diskusii
btw poznam aj 42 rocnych co mrdaju 14...heh nie mrdaju ale dokonc a snimi chodia a to je chore dost
Takže nemyslím že to treba riešiť, pokiaľ s tým nemáš problém ty osobne, tak ostatných maj na háku
Inak poznam jedenm pripad i ked je ona maldsia od neho o rok ale je ta starsia a funguje im to uz dlho mam pocit.
no dobre, k téme: aaa čo tam po veku? keď si rozumiete, máte sa radi, klape to, funguje to (a už neviem, ako inak to mám nazvať ), načo sa zaťažovať hlúposťami typu "vek."
a ľudia okolo sa môžu vieš čo, veď nejde o nich, ide o vás dvoch