ja mam brachu kery ma 9 rokov taku malu svinu ste dlho nezazili,kokso kedysi ked som nemala poradnu kamaratku kerej som mohla verit som sa vecsinou rozpravala s nim a o par rokov hnusak to zacal na mna vytahovat a mosela som robit to co on cel lebo inac by to setko poprezradzal vychcany je popravde sa tak trochu neznasame ale on si to posral
ja mam mladsiu sestru ktoru chvalabohu doma ani nevidet keze je furt s frajerom a ece k tomu bratooov dvoch z ktorých ma ide dakedy jedbnuuuut noo vlastne skoro vzdy...a suu to mamickyy milaacikoviaa takze asi tak.....wrr...neznaasam svojich suurodencoov
@5 tak toto ti teda nezavidzim keby sem si mala predstavit dvoch takych jaky je ten moj bracha boha aj ten moj je mamickyn milacik mama mu setko veri,trebars naserem ho on ode mna neco chce a ja poviem nie tak on zakrici do kuchyne ze:mami ona mi nadava ze som debil! pricom ja som nic take nepovedala a ja mam hodinovu kazen o slusnom vyjadrovani sa.
@7 ja to pocuuvaaam dvojnaasobnee a ece milujeem ked sa volaccoo stane domaa secko je na mnaaa takze pohodaa.....to fakt milujem a tie kaazne poznaaam veelmi dobre tie mavaam bouzial kazdyy den a netrvaju len hodinu......
@13 nom jasne s takymi malymi ked sa to vyvija je to take chutne este a tak ale co s takym zastanem ktory zachvilu sklzne z tohto dusevneho stavu do puberty...
Mám mladšieho brata, funguje medzi nami "súrodenecká láska" a mojou jedinou výhodou je, že mi rodičia veria viac než jemu, keďže on je narozdiel odo mňa dosť výbušný a potom nerozmýšľa nad tým čo robí
mladsieho surodenca by som nechcela...hlavne vo veku od 6 do 11 rokov...mam 21rocneho brata s ktorym som sa v zivote nebila ani nehadala...skoda ze teraz studuje inde, nezavidim jedinacikom
ja mam. 14rocnu sestru, 11rocneho brata a 5 mesacnu sestricku, a tak vam poviem (napisem). 5mesacnu sesticku mam rada. zatial. D
dost nafigu mat mladsich surodencov. vsetko sa im prepecie, aj ked mame teraz nevlastneho otca, tak vsetko ani nie. aspon im dvom. mna uz doma beru za tu rozumnu, a ked sa daco stane, tak vecinou maju problemy oni D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mám,6-ročnú otravnú sestru! Väčšie štastie ma ani postrehnúť nemohlo.
ale aj kopec srandy
Výhodná letná akcia + jeden kus zimný pneumatík zdarma
dost nafigu mat mladsich surodencov. vsetko sa im prepecie, aj ked mame teraz nevlastneho otca, tak vsetko ani nie. aspon im dvom. mna uz doma beru za tu rozumnu, a ked sa daco stane, tak vecinou maju problemy oni D
chcela by som byt jedinacik, aspon na jeden den