Čistá pyramída. Aj keď za určitých okolností by mohla fungovať. Už som mal na niečo podobné ponuku, chalan bol sympaťák, ale odmietol som. Toto fakt nie je spôsob, ako sa z nýmanda stane boháč ako Bezos či Gates. A aj keby som to bral len ako privyrobenie, tak by som sa zato hanbil.
mám plno ponúk, dokonca na manažérku obchodnej skupiny, ale neláka ma to ja keby som podnikala, tak chcem na vlastnom vymyslenom a chcem, aby sa predávala kvalita
Chvíľu som "začínal pracovať" v tejto oblasti, nenazval by som to prácou, skôr som sa chcel vzdelávať a privyrobiť si počas štúdia, resp. vyskúšať čo to dá, ale nikdy viac už. Aj keď som bol obklopený ľuďmi, ktorých poznám od detstva, tak mi to nezaručilo, aby som odtiaľ neodišiel s dlhým nosom. Je to hra na slovíčka, nasľubujú ti hory -doly. Ja viem, že úspech sa nedá dosiahnúť hneď, to som ani od tej firmy neočakával, ale snažil som si aspoň niečo zarobiť, ale ani to nebolo možné, s ľuďmi s akými som kvázi pracoval.
Raz mi týpek ponúkol dáku takú robotu pre kozmetiku čo stála za prd so slovami, že po dvoch rokoch si môžem kúpiť vlastný mercedes. On tam robil už viac než dva roky, tak som sa ho spýtala kde je ten jeho mercedes, ktorý videl akurát tak na obrázku. Tí ľudia nič nevedia, iba kecať a odrbávať ľudí. Dokonca ani o svojich výrobkoch nevedia ale čisto si vymýšľajú glupociny a rozprávajú odborné slovíčka z úplne iného odboru s nádejou, že ten oproti nim je úplny tupec.
MLM nie je pyramída, ak daná spoločnosť predáva nejaký produkt alebo službu a ak má systém postavený spravodlivo tak tak, že ludia pod tebou vedia zarabat kludne viac ako ty, ak budú viac aktívni a to tá moja firma má ak chcete tak sa ozvite do správy, MLM sa venujem aktívne, aj keď nie nejako dlho, no robil som si o tom rok a pol research, pretože ja sa len tak do hocičoho nepustím, iba preto že mi niekto nasľubuje rýchle prachy, čo v MLM ani nejde, dá sa tam pekne zarobiť ale záleží to od tvrdej systematickej práce a od tempa akym sa tomu budeš venovať, sú ludia čo sa venuju roky MLM a zarabaju max 500-700€ mesačne lebo to chcu iba ako doplnkový príjem, no poznám a mám medzi leadermi ludí čo sa dostali na vyše 2000€ mesačne za 8 mesiacov, jedna baba to dala dokonca za 2 (!) lebo sa tomu venujú full time
@mariquittka najrevolučnejší a najjednoduchší spôsob ako sa naučiť podnikať - ak máš dobrých lídrov a v oblasti úspechu a podnikania takmer vždy platí, že väčšinový názor stojí za hovno, takže kľudne do toho bež í
@9 možno nie je pyramída z legálneho hľadiska, lebo predáva produkt, ale inak je to presne ten istý princíp
a logicky, keď tvoj úspech závisí od toho, aby človek nabral ďalších členov, tak je to ultimátne neudržateľné, lebo potom nemajú ďalej koho naberať/ponúkať tovar a niečo z toho majú len tí naozaj na horných priečkach pyramídy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a logicky, keď tvoj úspech závisí od toho, aby človek nabral ďalších členov, tak je to ultimátne neudržateľné, lebo potom nemajú ďalej koho naberať/ponúkať tovar a niečo z toho majú len tí naozaj na horných priečkach pyramídy