ja by som si rozhodne dala nieco sladkee napr. palacinky alebo sulance s makom..mnam ...som strasne zavisla na sladkych jedlach a vo vseobecnosti sa v jedle vyzivam ...niekedy mi to aj ide na nervym, ked neviem krotit svoje chutky, lebo by sa mi zislo zhodit nejake to kilecko
v poslednom čase nemám chuť moc na jedlo...teda hlavne v lete, v zime budem určite zas vyžierať chladničku. ale mäso nejak vôbec...iba kuracie a šunku, iné nie. najviac sa kŕmim ovocím a zeleninou a syrom. už asi tretíkrát som mala na večeru mozarellu s rajčinami, olivovým olejom a bazalkou. to mám fakt rada...a na to hrušku...toť moja večera
aj keď dneska som mala horúcu čokoládu v ktorej plávali kvetinkové marshmallow (nebol to taký humus ako som si myslela, že bude)...dosť to dalo zabrať môjmu žalúdku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a teraz mam chut na nejaky dzusik lebo som pojedla buchty a som smadna .. no nechce sa mi ist po vodu
a ako moc mám rada jedlo? no strašne moc
To ako keď pozerám MafStory alebo Simpsnov a oni tam stále niečo žerú, tak to pôsobí tak lákavo, že hneď mám tiež na niečo chuť.
Momentálne by som si dal nejaké cestoviny, alebo bryndzové pirohy
aj keď dneska som mala horúcu čokoládu v ktorej plávali kvetinkové marshmallow (nebol to taký humus ako som si myslela, že bude)...dosť to dalo zabrať môjmu žalúdku