Ahojte poprosila by osm vás veľmi pekne o pomoc.Mám mobil lacný Samsung Star 5230 a vylial sa mi nanho vosk zo sviecky displej mi reagoval len na nom bola vidna taka skvrna ako keby od vody ale i tak som ho dala opravit ale len kamosovi a teraz mi na dis
Neviem ti poradit. Ja si kupujem len lacne telefony, lebo ich permanentne topim, takze ked sa mu nieco stane, kupujem druhy. Aj ked, sucasny telefon mam uz pol roka (ani sa mi nechce verit)
prosím ťa len už nikdy nedávaj opraviť kamarátovi displej ... BTW načo si to dala kamarátovi? si to mala hneď dať do servisu ... a na opravu by som sa teraz skladal s kamošom
@vladqog aj ja som posledny chudaka utopila a straaasne lutujem a mam vycitky , ty to beries ako lahko a uz nestracam ako som stracala predosle gratulujme si
@simuulka112 vzhladom na konstrukciu displeju tohto modelu odhatujem poskodenie vrchnej vrstvy displeju teda nakolko hovoris ze vidno na nom vsetko dobre ale vobec nereaguje. v tom pripade treba vymenit len tu vrchnu dotykovu akoby foliu ( » www.ebay.com/itm/New-Touch-S... )
nemozem ti vsak povedat 100% ze toto postaci, ale davam tomu velky predpoklad ze toto pokial som dobre porozumel popis problemu. mobil som tiez nevidel ako to vypada takze ti hovorim len pravdepodobnu pricinu a riesenie. inac pri vymene treba telefon rozoberat takze by bolo fajn oslovit dakeho znameho co s tym ma trosku skusenosti. verim tomu ze v servise by to bola dost draha zalezitost i ked takto je to otazky smiesnych do 5eur.
ak by to bol displej aj vadny tak potom ta cena zacina cca na 13eurach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nemozem ti vsak povedat 100% ze toto postaci, ale davam tomu velky predpoklad ze toto pokial som dobre porozumel popis problemu. mobil som tiez nevidel ako to vypada takze ti hovorim len pravdepodobnu pricinu a riesenie. inac pri vymene treba telefon rozoberat takze by bolo fajn oslovit dakeho znameho co s tym ma trosku skusenosti. verim tomu ze v servise by to bola dost draha zalezitost i ked takto je to otazky smiesnych do 5eur.
ak by to bol displej aj vadny tak potom ta cena zacina cca na 13eurach
H_DefaultDomain_0&hash=item1e6444d6a5" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.ebay.com">» www.ebay.com/itm/New-LCD-Dis...