no to M-ko mi pride taky slabsi odvar toho L-ka... slabsi fotak, mensi displej... to L-ko mi podla uzivatelskych recenzii pride oblubenejsie...
a co sa tyka tej S3 mini... ta to iste... Ale cenovo je ovela dostupnejsia... holt ked ja mam teraz doma Galaxy Ace a som s nim neskutocne nespokojny... a pred nim som mal dva krat Sony a to boli super mobily...
kazdopadne diky za prispevok... porozmyslam este :/
ja som si za 100€ kupil Desire HD..trochu som sa bal ze je 3 roky stary, ale teraz musim povedat ze na svoj vek je stale vyborny v pohode bez lagov mi potiahne 4.2 Android a mozem si na nom zahrat aj Real racing 3
@77hanes77 Tvoje rady tu stoja za velke h*vno... @dynco Skus este dosporit 20€ a kup LG Optimus L9 II
Alebo za 160-170€ bazarovu Xperiu T.
Alebo z Ciny » www.etotalk.com/xiaomi-red-rice...
Vsetky tieto telefonu prekonaju S3 Mini,Xperiu L,Xperia M vo VSETKYCH paramatroch za podobnu cenu.
@valki na to T.cko som pozeral ale to je uz nad moj limit ... ako mam nan v pohode ... Len je otazka kolko som ochotny dat za ten mobil... mam aj na Z-ko ale pre mna je blbost dat tolko penazi za mobil ...
a tiez sa nejak necitim na to kupovat mobil z bazaru... To s tou cinou ani nekomentujem...
z tych troch mi nevies povedat ktory by bol podla teba lepsi?
@dynco Ja osobne mam kupene T-ecko z bazaru a nestazujem sa.Avsak z tychto troch mobilov co som spomenul ma najslabsiu vydrz a trosku mensi displej,inac je na svoju cenu velmi podareny.
Ja osobne by som isiel do toho Xiaomi,su nanho fakt velmi chvalene recenzie aj obchod je overeny,je to o triedu lepsi telefon ako S3 Mini alebo Xperia M, a je za rovnaky peniaz...
@77hanes77 Nemusi na nom hrat narocne,ale aspon dostane krasne plynuly mobil (s poslednym updatom na 4.3),väcsi a hlavne HD displej.
A,ze usetrit ? Xiaomi Red Rice z Ciny ho vyjde na nejakych 160€ a je to minimalne o triedu lepsi telefon ako telefony za taku istu cenu (s3 mini,Xperia L,M)
@valki O tej plynulosti Xperie T by som pomlčal Viem, že má modernejsi výkonnejší procesor s 32nm architekturou, lenže ako je ,,dobrým" zvykom, Sony to zaplatal svojou nadstavbou TimeScape a celá ROMka je občas zasekana :/ ...
Displej má väčšie rozlíšenie, raster je skoro neviditelny .... beriem, len tie farby sú oproti amoled pekne vyblednuté
@77hanes77 No TimeScape je urcite menej narocna ako Sense od HTC alebo Touchwiz...Ale mal si T-ecko v rukach uz s Androidom 4.3 ?? Este ani raz sa mi nestalo,aby som mal nejaky dlhsi lag,vsetko reaguje da sa povedat okamzite a to ho zatazujem pomerne narocnym multitaskingom...Len este nie je root na locked BL...
No Xiaomi alebo LG tazky vyber,na svoju cenu vyborne telefony,v prospech Xiaomi hovori lepsi FW a cena,len ten dovoz a pripadna reklamacia by bola asi problem...
@77hanes77 Tak to potom tvoj kamarat musel mat nieco spatne,lebo ja pri zapnutom facebooku - wifi,PowerAmpu,Dolphinu browseru,gmailu nepocitujem ziadne lagy,aj narocne hry mi idu uplne bezproblemov (sam musis uznat,ze s takymi HW parametrami musi ist ako hodinky a Firmware je tam dobre odladeny)... Hovorim,vyskusaj ho s aktualizaciou 4.3
Ale aj na 4.1.2 mi slapal dobre...
@77hanes77 no precitat si recenzie by ma v zivote nenapadlo ... a tato jedna je zase len nazor jedneho cloveka... vidiet napr. aj pri vasom rozhovore ohladne Tcka... jeden vravi to a druhy to... preto som si tych recenzii precital velmi vela a nazory na tieto mobily sa rozchadzaju... Raz je lepsie Lko a raz Mko...
kazdopadne som uz na 90% rozhodnuty pre Lko... a ze by si nebral ani jeden... no niekto kto zaraba liter a pol by si tiez napr. zobral Zko... ale to ja nie som... a radsej si usetrim na dovolenku ako mat telefon drahsi ako 2 tyzdne v chorvatsku a este mi aj ostane...
@dynco na Xperiu U som nadaval aj ja,tam bol ten vykon zalostny...Ale Xperia P mala uzasny displej,uzasny fotak,uzasny dizajn, a na tu dobu aj vykon,ale zabili to slabou baterkou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ešte by som skúsil Xperiu M ..
a co sa tyka tej S3 mini... ta to iste... Ale cenovo je ovela dostupnejsia... holt ked ja mam teraz doma Galaxy Ace a som s nim neskutocne nespokojny... a pred nim som mal dva krat Sony a to boli super mobily...
kazdopadne diky za prispevok... porozmyslam este :/
@dynco Skus este dosporit 20€ a kup LG Optimus L9 II
Alebo za 160-170€ bazarovu Xperiu T.
Alebo z Ciny » www.etotalk.com/xiaomi-red-rice...
Vsetky tieto telefonu prekonaju S3 Mini,Xperiu L,Xperia M vo VSETKYCH paramatroch za podobnu cenu.
a tiez sa nejak necitim na to kupovat mobil z bazaru... To s tou cinou ani nekomentujem...
z tych troch mi nevies povedat ktory by bol podla teba lepsi?
Ja osobne by som isiel do toho Xiaomi,su nanho fakt velmi chvalene recenzie aj obchod je overeny,je to o triedu lepsi telefon ako S3 Mini alebo Xperia M, a je za rovnaky peniaz...
Xperiu T so dvojjadrovym SnapDragonom S4 neviem, či využije
A,ze usetrit ? Xiaomi Red Rice z Ciny ho vyjde na nejakych 160€ a je to minimalne o triedu lepsi telefon ako telefony za taku istu cenu (s3 mini,Xperia L,M)
Displej má väčšie rozlíšenie, raster je skoro neviditelny .... beriem, len tie farby sú oproti amoled pekne vyblednuté
Xiaomi na nenapadlo v tej chvíli
Každopádne, skôr by som šiel do toho LG L9 II
No Xiaomi alebo LG tazky vyber,na svoju cenu vyborne telefony,v prospech Xiaomi hovori lepsi FW a cena,len ten dovoz a pripadna reklamacia by bola asi problem...
Ale aj na 4.1.2 mi slapal dobre...
Každopádne, nebral by som ani jeden
kazdopadne som uz na 90% rozhodnuty pre Lko... a ze by si nebral ani jeden... no niekto kto zaraba liter a pol by si tiez napr. zobral Zko... ale to ja nie som... a radsej si usetrim na dovolenku ako mat telefon drahsi ako 2 tyzdne v chorvatsku a este mi aj ostane...
a uz mam davno doma to LG II