@karci no, to je dost mozne, ale tak aspon z mojej skusenosti ako student mas vsade wifinu kde to potrebujes... doma, na vyske, a ked si niekde vonku, tak aj v niektorych kaviarniach... Samozrejme, ze potrebujes 3g internet ak chces ist na net hocikde a hocikedy - neni o com.
Len som naposledy videl kamarata na ipod touch surfovat, a musim povedat, ze som necakal, ze to bude take rychle, a "pohodlne", proste v pohode. vsetko tam vidis, ide to, takze som bol milo prekvapeny
@jemino HD2 alebo EVO 4G, v podstate skoro to iste, len 4G ma lepsi fotak a kameru, co je tiez dost nepodstatne kedze objektiv na mobile nestoji zas nic a priamy DVI vystup, co som ja osobne nikdy nepotreboval, cize HD dvojka ma plne uspokojuje a naozaj sa vyuziva facebook na nom vyborne
@jaro1991 100% to ide aj na macbooku, tam mas najma vacsi vykon takze kluc mas rychlejsie. Ved si zagoogluj aircrack-ng na mac, urcite existuje nejaky build v macports alebo mozno aj samostatna instalacka pre mac.
HD2... Veľký display ktorí sa ti hodí pri čítaní statusov, prezeraní nových fotiek. + má to WM 6.5 takže sa do toho dá doinštalovať aplikácia FIM ktorá ponúka aj facebook chat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a inak hej, iphone ma genialneho fb klienta.
Len som naposledy videl kamarata na ipod touch surfovat, a musim povedat, ze som necakal, ze to bude take rychle, a "pohodlne", proste v pohode. vsetko tam vidis, ide to, takze som bol milo prekvapeny