Rozhodujem sa že vymením svoju sony xperiu J za niektorý z týchto telefónov, no potom som rozmýšľala že by som si kúpila tablet, kedže idem teraz na VŠ a nebude sa mi chcieť vláčiť 18 palcový nb so sebou, len neviem či by som ten tablet využila, jedine ak na nejaké prezentácie na prednáškach. Idem na TUKE, takže programovať tam budem na PC... som nerozhodná xD a ak mobil, tak ktor z týchto? máte skúsenosti? Hlavne ohľadom fotoaparátu
Keby som mala možnosť tak by som si vybrala práve 610. Mala som ho v ruke, krásny mobil to je. Všetko beží ako má, foťák je veľmo dobrý. Aj keď je to veľký mobil je úplne ľahučký.
@littlegirl12 Ja mám tiež tablet a využívam ho najmä, na prednáškach kedy si vlastne píšem poznámky keďže mám k nemu aj klávesnicu. Vytvoriť prezentáciu to tiež zvládne, na výber sú rôzne motívy pozadia (teda záleží od toho aký typ tabletu máš), ale efekty potom doladím v ntb. A ešte ho využívam na intráku na sledovanie telky, pri cestovaní = hry, čítanie skrípt a pod.
Htc, mam, odporucam, super procesor cize telefon neseka, super repraky s Boomsound systemom, bateria napriklad mne dnes vydrzala od siestej do 17tej a este aj o 17tej mala nejakych 13% a to som mala cely den zapnute data a vyuzivala som ich, rovnako aj hry som hrala uplne skvely telefon a aj za dobru cenu, lahucky jedine -je ze pokial nemas kryt, ostavaju odtlacky na zadnej strane ale to je nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov