@e tomu ver, najvacsi menezerys mavali veecka, ked vysiel motorola razer, tak to proste bolo tenke vecko a vazilo to len pol tony, to bol strasny krok vpred !
@e mam dost ja som ich vzdy otvaral tak, ze palec/necht som vopchal tam a svihol. a zatvarat bolo kosher len ukazovakom tej istej ruky, v ktorom si ho drzal
ja som ho vzdy hentak jak morfeus, potom som mal ten pant tak vykyvany ze ked som siel v buse sa ta vrchna cast triasla jak kokot sa s tym nedalo robit
@27 mne sa zda ze morpheus mal tie specialne, co bola matrix limitovana edicia. Co sa len hentak ten panel vysuval. Podla googlu to bol dokonca samsung dajaky upraveny. Aj eurotel este ked existoval mal asi sutaz, ze si jeden mohol vyhrat
tu som daco kratke nasiel. ja som ten telefon chcel asi dalsie 3 roky po reloaded, sa mi furt pacilo jak to morpheus a vsetci hentak tlacitkom otvarali a volali
@36 ved ako vo filme to bola jebnuta maketa nejaka futuristicka, jednoliaty kus plastu a potom ked chcu v samsungu spravit funkcnu kopiu tak az potom to je problem co vsetko tam ma jaky debilny tvar a je uplne zbytocne
Dedkovi mozem odporucit Nokiu 3510.Kamaradova babka ho ma a pochvaluje si.Ja som ho tiez svojho casu pouzival ked som chodil na brigady a nechcel som rozmlatit novy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
tu pozeraj
btw kamos mal inak NEC vecko a s tym hraval stolny tenis na telesnej a mlatil nas s tym, dost zlo to bolo inak
XD gege
co je ta kokocina v strede nad dial/zlozenim ?
mi to pripomina tie "senzory" co boli v gulickovych mysiach na co sa vzdy prach namotal ako kkt
@36 tak predsalen to nezbiera prach teda..
» bit.ly/1ntK2sQ...
je to 100% Collector Nokia 8110i Mobile Phone Banana Matrix Classic Cheap Bargain rare
65 dolarov za to chce, by som mu hodil koleso z traktora na hlavu za 50