No zadanie je jasné chcem čo najlacnejší mobil s dobrým foťákom (viac ako 10 Mpx) a nech to nie je nejaká exotická značka typu Mivvy, Boox a pod.) Ďakujem za rady
hmm ak si ochotna prihodit, za 260 je samsung s4 zoom...vyzera trochu ako fotak..a je to aj aj sam ho mam. Vyhoda: 16Mpx, 10x opticky zoom
Nevyhoda: vacsi, horsie sa drzi
pridaj par € a kup xiaomi mi3 z bazosu, to by som urobila v kazdom pripade keby chcem novy mobil ktory nema byt iphone a nemam zanho dat milion alebo zte grand s flex ten ma len 8mpx ale vraj foti super
Vysoký počet MPx = lepší fotoaparát je len výmysel amatérov. Dôležitá je velkosť snímacieho čipu, svetlosť optiky, batéria a ďalšie prvky, ktoré nepotrebuješ vedieť, pretože ťa zaujíma mobil s foťákom.
Konkrétne k telefónu, nechce sa mi analyzovať kadejaké low-endové vykopávky a ich čipy, takže si skús tu: » bit.ly/1wiv8MO... vyfiltrovať vľavom stĺpci parametre.
Ja mám HTC One m7 (konkurencia S4) a som spokojný a to s tými megapixelmi majú pravdu.. keby porovnas 5 rokov starú N97 s 5mp fotakom (čo bola na tu dobu pecka) s nejakým novým mobilom čo ma teraz 5 mp tak to je 100:1 o mp vôbec nejde, telefón s 8mp môže fotiť lepšie ako iný phone s 15mp fotakom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nevyhoda: vacsi, horsie sa drzi
Konkrétne k telefónu, nechce sa mi analyzovať kadejaké low-endové vykopávky a ich čipy, takže si skús tu: » bit.ly/1wiv8MO... vyfiltrovať vľavom stĺpci parametre.
Samsung Galaxy K (mierne nad rozpočet (
Samsung Galaxy S4 Zoom
Nokia Lumia 1020 (nad rozpočet)
Nokia Lumia 925
Ok odpoviem ti seriozne, ano da