Poradíte nejaký? Nemám nejaké špeciálne požiadavky, wifi a celkovo internet budem používať len občasne, aby by bol dobrý foťák tak poteší, potešila by aj podpora dvoch sim kariet, ale čo som pozerala, tak mobily v takejto cenovej relácii s dvomi simkami w
Samsung je vpohode, ale určite nie žiadny do 100€. Ja mám » www.fony.sk/clanky/1075-... a netovať na tom je za trest. Pôvodný prehliadač je totálne za trest a stiahnutá Opera je na tom o čosi lepšie ale aj tak. Je to haraburda. Dokonca na niektorých miestach sa nepripojím k wifi z neznámeho dôvodu. Napríklad v prahe na letisku, idem sa pripojiť a jeb, mobil sa reštartoval. A to stál 140€ pred rokom. Ale foťák má zato fajnový
@turgon Vieščo, to mi vôbec neprekáža že to má malú obrazovku. Prekáža mi to, že keď to prstom posuniem tak to dlho trvá kým sa to naozaj posunie. A to nehovorím o tom že je to celé totálne pomalé.
ja momentalne beriem SE mix walkman, tak ti cca pondelok, utorok budem vediet viac povedat. A ak priplatit, tak za nejakych 170€ ma SE Live (with walkman, kde mas lepsi fotoaparat, 1Ghz procesor, OS android, GPS, ....)
A medzi tym Sam. Star a mini....galaxy mini ma napr. OS android a GPS + rozdiel v procesore.
@18miki18 tak to je uz ale chýba od výrobcu ze to tak zle vyvinul ten telefon, zial to sa ale u predajcu telefonov nedozvies ako ten ktorý telefon pracuje a co mu robí problémy pri beznom pouzivani, preto ja uz cekujem dost recenzie aj ked aj tam toho vela chýba, co "zabudnu" spomenut
@darkkizz som rada za názor niekoho kto má priamo skúsenosti. @dad0 potom mi v priebehu týždňa napíš svoje dojmy.
ešte chcem napísať,že ja si neviem predstaviť využívať internet plnohodnotne na mobile práve kvôli obrazovke, ja potrebujem veľkú obrazovku, takže internet v mobile budem využívať len v prípade núdze, napríklad ak si budem súrne potrebovať pozrieť alebo poslať nejaký e-mail, ale neviem si predstaviť že by som ho používala denne niekoľko hodín.
to napríklad aj pre teba @tomtoylc , ja fakt veľa od mobilu nepotrebujem a neviem prečo by som si mala kupovať drahý mobil, ak jeho funkcie nevyužijem.
@tomtoylc ja neviem, ale ty aj komikslove radite HTC wildfire s, ale ja neviem, mal som tu moznost s nim pracovat viackrat, ale neuputal ma na tolko, zeby som zan vyhodil tych 170€, ci kolko teraz stoji
tak, mam ho a na ovladanie je celkom ok, nemam velmi co vycitat, ale to tlacidko na funkciu ZAP niekedy nechtiac stisne
display reaguje velmi pekne, a aj s farbami som spokojny
avsak som smutny, enviem, ci som lamka, ale nenasiel som sposob ako sa dostat do pamatovky (vsetky pesnicky a aj ostatne subory-videa a fotky automaticky zaradzuje do fotoalbumu, prehravaca atd.) + priblizovanie fotiek v albume.
inac orkem tychto dvoch chyb som si nic extra nevsimol...wifi som este neskusal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale z tvojich návrhov hľadáš asi tú dotykovú kokotinu, tak do toho sa nerozumiem a neporadím....
Určite nie Samsung!
Radšej ten Sony. Alebo potom Nokiu.
A medzi tym Sam. Star a mini....galaxy mini ma napr. OS android a GPS + rozdiel v procesore.
Elegantný, má wifi aj celkom OK foťák. Jednoduché ovládanie.
Nie je z tých najvymakanejších dotykových ale v pohode mobil.
ešte chcem napísať,že ja si neviem predstaviť využívať internet plnohodnotne na mobile práve kvôli obrazovke, ja potrebujem veľkú obrazovku, takže internet v mobile budem využívať len v prípade núdze, napríklad ak si budem súrne potrebovať pozrieť alebo poslať nejaký e-mail, ale neviem si predstaviť že by som ho používala denne niekoľko hodín.
to napríklad aj pre teba @tomtoylc , ja fakt veľa od mobilu nepotrebujem a neviem prečo by som si mala kupovať drahý mobil, ak jeho funkcie nevyužijem.
... pod 100€ kúpiš len nejaký mobil čo tie požiadavky splní horko ťažko
... ja by asi tiež odporučil to HTC Wildfire s alebo šikovná je aj Nokia 500
a ak budeš brať na paušál tak nebude problém sa dostať do 100€ hranice
... takže osobne by som si vybral radšej tu Nokiu 500 aktuálne už s Belle
display reaguje velmi pekne, a aj s farbami som spokojny
avsak som smutny, enviem, ci som lamka, ale nenasiel som sposob ako sa dostat do pamatovky (vsetky pesnicky a aj ostatne subory-videa a fotky automaticky zaradzuje do fotoalbumu, prehravaca atd.) + priblizovanie fotiek v albume.
inac orkem tychto dvoch chyb som si nic extra nevsimol...wifi som este neskusal