Ahojte mam jedne problém s mobilom. Ak my dakto zavola na mobil , tak sa my nikdy neulozi telefonne cislo v zazname hovorov. Napriklad my dakto volá akurat ked sa sprchujem lenže ja to vobec potom nemam ten hovor zaznamenany v mobile ze my dakto volal.
1. aky maš typ telefonu ?
2. skušal si reštartovať telefon ?
3. nevypisuje ti hlašku že nemaš dostatok pamäte ?
4. nepouživaš externu aplikaciu na kontakty ?
5. nemôže to byť tým že sa ti daný človek nemôže dovolať (povie ti že sa ti nedovolal - no v skutočnosti to nezvonilo?)
@melancholik 1.mobil mam nokia lumia ,
2.Restartovat ? myslis vypnut a zapnut mobil ? to som neskusal
3.nie nevypisuje myslim ,
4.externa aplikacia ? to je aka aplikacia ?
5.zvonit my to zvoni , aj dovolat sa my da len sa my potom neulozi to že my dakto volal
Na Nokiách všetko vyrieši zapnúť a vypnúť. Ak nie, skús ho nechať padnúť na zem. Alebo pritopit v mlieku. Keď uschne a stále bude blbnut, vtedy je dôvod na paniku
odporúčam spraviť hard reset neviem ako to je na windowse ale urcite tam nieco take bude pripadne do servisu ak to nepomoze toto bude softwareový problém jednoznacne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
2. skušal si reštartovať telefon ?
3. nevypisuje ti hlašku že nemaš dostatok pamäte ?
4. nepouživaš externu aplikaciu na kontakty ?
5. nemôže to byť tým že sa ti daný človek nemôže dovolať (povie ti že sa ti nedovolal - no v skutočnosti to nezvonilo?)
2.Restartovat ? myslis vypnut a zapnut mobil ? to som neskusal
3.nie nevypisuje myslim ,
4.externa aplikacia ? to je aka aplikacia ?
5.zvonit my to zvoni , aj dovolat sa my da len sa my potom neulozi to že my dakto volal