Mate niekto novy telefon s wifi? chcela by som si taky kupit, a preto chcem zistit vase skusenosti s nim..je problem s pripojenim? a hlavne ci je to uplne zadarmo alebo chcu operatori za to nieco platit? dakujeeeem
@2 súhlas to že sa pripojíš na volné WIFI doma cez router, alebo vonku neznamená že ty mobilný operátor nebude účtovať poplatky. Priprav sa na to, že WIFI v telefóne ma velmo slabý čip čiže aj pokrytie signálom bude za bačkoru atd atd
@levicok vdaka za tip, pozrem co je to zac a ty ju mas? sice ja radsej SE ale ved uvidim, xperia je tiez super, len uvidim aku ponuku bude mat t-mobile v septembri, budem si predlzovat pausal a chcem si zobrat mobil tak este uvidim, ale urcite nechcem doplacat 12000 sk, este tych 6000 sk by som doplatila ale tak aby to aj stalo za to
@2@3 tak nemyslim, ze budem cely den niekde surfovat zadarmo az sa mi mobil vybije, ale tak obcas, aby som nemusela platit za stiahnute data...a zaco by si uctovali poplatky? ja sa radsej naskor popytam nez sa rozhodnem uplne, preto dakujem, za kazdy nazor a pomoc
@5 ja mám blackberry 8220 s WIFI a darmo ,že sa doma pripojím na svoj router jednoducho sa mi zaratúvajú dáta v orange world ked som chcel s tým niečo spraviť napríklad som si v telefóne vypol siet orange a nehal bežat len mobil na aplikácie tak sa jednoducho na WIFI nepripojím asi je to nejako blokované preto je potrebné si to prejst po rôznych fórach pretože na predajnom mieste sú taktiež retardovaný ľudia .
Upozornenie: je poriadny rozdiel medzi telefónom od operátora a tým istým telefonom kupovaný originál bez podpory operátora pretože BRANDOVANé telefóny majú veľa vecí odstránených ako GPS.. rozmrdané WIFI atd
@6 to bude Orangeacky FW, treba mobil priamo od vyrobcu.
@0 WiFi je zadarmo, ale potrebujes signal. na telefonoch je ucinny signal tak tych 30m, potom to chabne. Napojit sa na nejaku siet by nemal byt problem, ale mozu bytaj blokovane siete. Vo vacsich mestach (BA,BB,KE...) maju aj napr. restauracie svoje Wi-Fi zadarmo. Takze nemala by si mat problem pripojit sa niekde. Ale treba sa spztat operatora ci si nieco za to uctuju, s tymto nemam skusenosti, kedze si kupujem fony od vyrobcov.
wifi je zadarmo, ale pripojenie nie. ano, v obxodakox a tak,je zadarmo...ale...zda sa mi ze je to nezabezpecene pripojenie. aj tak ja na net xodim normalne cez mobil a nie cez wifi
@6 no najlepsie bude opytat sa v t-mobile, a dufam,ze mi budu vediet povedat co chcem vediet, lebo ako pises viem, ze sa tam najdu aj retardovani ludia a dufam, ze to wifi nebudu uctovat, lebo to by som mohla surfovat aj bez wifi za tie peniaze, tak uvidim ale vdaka za radu
Wifi je zadarmo - pokial sa pripojis na volnu siet - pripajaj sa na taku ktora ma signal aspom 50 % - dosah najviac asi do 100m odskusane - v Lipt. Hradku na stanici sa da pripojit na siet SMREK - mozes byt pripojena kolko chces - dalsia volna siet je pri Sporitelni - potom ako je Drogeria pri Verexe - bezne vyuzivam - doma mam svoju siet - Belo 501 - potrebny kluc WEP...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Upozornenie: je poriadny rozdiel medzi telefónom od operátora a tým istým telefonom kupovaný originál bez podpory operátora pretože BRANDOVANé telefóny majú veľa vecí odstránených ako GPS.. rozmrdané WIFI atd
@0 WiFi je zadarmo, ale potrebujes signal. na telefonoch je ucinny signal tak tych 30m, potom to chabne. Napojit sa na nejaku siet by nemal byt problem, ale mozu bytaj blokovane siete. Vo vacsich mestach (BA,BB,KE...) maju aj napr. restauracie svoje Wi-Fi zadarmo. Takze nemala by si mat problem pripojit sa niekde. Ale treba sa spztat operatora ci si nieco za to uctuju, s tymto nemam skusenosti, kedze si kupujem fony od vyrobcov.