Ahojte chcem si kúpiť telefón a som veeeľmi na vážkách či si ho objednať klasicky od nás z alzy alebo z číny, konkrétne z dealextreme. Objednávala by som z europskej pobočky takže clo ani DPH by som neplatila. Ide mi len o to že ak sa mobil nedajbože p
@padlyanjel a ja som snáď povedala že mi vadí že je to z číny? ja som povedala že sa zaujímam o reklamáciu, do číny by som si poštovné za reklamáciu hradila sama a aj tak je to na dlhé lakte, na slovensku prídem do predajne a hotovo @highvoltage pokiaľ chceš trolliť aspoň píš bez chýb
ale ak je to tá istá značka ... tak potom myslím že reklamovať ho môžeš v ktorejkolvek autorizovanej predajni.. či jak sa volá to miesto
napríklad priateľka má tuším mobil (samsung) z Poľska ho objednávala lebo tam bol lacnejší, ale vrámci dvojročnej záruky má nárok na reklamáciu atď. aj v Slovenských predajniach.... navyše nebudú sa ťa pýtať že či ho máš z ich predajne alebo z inej Slovenskej či Nemeckej alebo z Čínskej...
ak je oveľa lacnejší z číny tak ho kúp stále lepšie ako snažiť sa vybavovať reklamáciu v zas*** telekome, našťastie som odtiaľ preč pár rokov.. videl som pár reklamácií ale ani jednu neuznali ale mobil sa par krát vrátil zázračne opravený
na mobily sa vraj clo vôbec neplatí.. dph hej, aspoň tak mi to kamarát písal, tiež mu niečo zadržali na colnici teraz :/
@Nikichan síce som nikdy neobjednaval mobil z ciny ale reklamacia asi 25 € svetla sa riesila cela cez internet...mal som len zistit kolko stoji postovne a nakoniec som nemusel nic posielat
u mobiloch to asi poslat budes musiet. zberny dvor maju v UK ak im to posles tak ti poslu novy. Ja by som si mobil asi neobjednaval, len predvcerom som si kupil m4 aqua, aale risknut to mozes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@highvoltage pokiaľ chceš trolliť aspoň píš bez chýb
napríklad priateľka má tuším mobil (samsung) z Poľska ho objednávala lebo tam bol lacnejší, ale vrámci dvojročnej záruky má nárok na reklamáciu atď. aj v Slovenských predajniach.... navyše nebudú sa ťa pýtať že či ho máš z ich predajne alebo z inej Slovenskej či Nemeckej alebo z Čínskej...
na mobily sa vraj clo vôbec neplatí.. dph hej, aspoň tak mi to kamarát písal, tiež mu niečo zadržali na colnici teraz :/
u mobiloch to asi poslat budes musiet. zberny dvor maju v UK ak im to posles tak ti poslu novy. Ja by som si mobil asi neobjednaval, len predvcerom som si kupil m4 aqua, aale risknut to mozes