Pls poznate nejaku aplikaciu vdaka ktorej by som si mohol uzamknut priecinok v mobile napriklad kde mam fotky ktore by nik okrem mna nemal vidiiet Alebo aj nieco ine ako aplikaciu to je jedno hlavne aby sa bez hesla do daneho priecinka nik nedostal..
1) to ako teraz kazdy musi mat telefon s androidom? -.-
2) nepytaj sa preco...mam xxx dovodov nazyvat tak ten system..
3) predstav si ze nevyriesilo...nezda sa mi byt mudre pri kazdom odblokovani telefonu pisat heslo alebo ho odomykat obrazcom ak chce zaheslovat len jednu zlozku s fotkami...zbytocne to zdrzuje...a navyse ak sa par krat pomyli co pri tom obrazci sa stava dost casto tak musi 5 minut cakat kym ho moze zadat znova..
@aveall no najprv povedz aky mas telefon a podla toho ti mozu ludia poradit...takto tazko...ale ak mas android smartfon tak odporucam stiahnut aplikaciu Smart Galler (Galler Lock+). To je cely nazov.Je zadarmo a zablokujes nou na heslo celu galeriu mobilu...
@padres to je len jednou jedinou vecou...ios ma apple, symbian ma nokia, badu ma samsung atd atd a android je v podstate volne dostupny pre vsetky zariadenia a bohuzial zatial v tomto nema kokurenciu...preto je tak rozsireny...ale to za sa chvilu zmeni
@padres hned urcite nie pretoze ms bude mat dost co robit aby presvedcil zakaznikov ze ten os ma co ponuknut...v kazdom pripade ale za take 2 az 4 roky to bude uplne o niecom inom..
tak a teraz to pride mam SE c702 no kedze mi po 4 rokoch zacina blbnut aj tak mozno konecne kupim iny ale aj tak dakujem tym co mi sem dost velmi radili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
... to by si mohol mať už viac rozumu ked máš 22 rokov
1) to ma len jebnuty android
2) chcel uzamknut priecinok s fotkami a nie cely telefon...
1) a kto povedal že nemá android
2) a prečo je to jebnuté?
3) vyriešilo by to hlavnú podstatu jej problému že by sa jej nikto nedostal do mobilu a tým pádom ani do priečinkov.
1) to ako teraz kazdy musi mat telefon s androidom? -.-
2) nepytaj sa preco...mam xxx dovodov nazyvat tak ten system..
3) predstav si ze nevyriesilo...nezda sa mi byt mudre pri kazdom odblokovani telefonu pisat heslo alebo ho odomykat obrazcom ak chce zaheslovat len jednu zlozku s fotkami...zbytocne to zdrzuje...a navyse ak sa par krat pomyli co pri tom obrazci sa stava dost casto tak musi 5 minut cakat kym ho moze zadat znova..
No za pokus to stálo
btw brutalne si ho na neho vybehol