Ahojte , chcela by som si kupit mobil Samsung galaxy S3 myslite ze je dobry?? Ja som o nom pocula uz vela krat ze je to velmi dobry mobil ale velmi velky , nemohli by ste mi o nom povedat svoj nazor pripadne poradit nejaky iny ??
mozem up par fotiek aj video z Donoval pre tyzdnom co som spravil pokial chces. Fotky su podla mna moc dobre na telefon. Baterka tak to je zlozitejsie. Cely telefon uz neberem ako telefon ale ako multimedialne zariadenie na vsetko 98 % som s nim na nete a ostatne 2 % volam. Takze baterka vydrzi tolko kolko sa s nim hrajenkas. A velkost ? hmm tak to je sko o pocite. Ano je vacsi ale casom sa da na to zvyknut. Nezabudaj na to ze je to uz skor mensi tablet. Ale inak v rifliach v pohode sa nosi.
@1@6 No ja ho mam a vobec nemam problem ho nosit vo vrecku.. neviem co mate za nohavice/vrecka ...Ma niekto z vas ten mobil alebo su to len take bludy do vetra?
@arysk kedze znamy ho ma, mal som moznost sa s nim uz niekolkokrat pohrat, ponosit ho vo vrecku a podobne. Pre mna je to neskutocne obludny telefon. Mam iphone/hral som sa uz aj s 5 a to je maximum (co sa velkosti tyka) co som ochotny pripustit.
Ak potrebujem velky displej, pouzijem ipad. Nepotrebujem pri sebe nosit mini tablet namiesto telefonu.
no neviem, ja mám HTC evo 3D, akurát som si na youtube pozrela oba v porovnávaní, majú cca podobnú veľkosť, a teda - ja môj mobil dám do vačku úplne bez problémov, je síce vidno, ale to nevadí keď ešte sa môžem vyjadriť k otázke na baterku, ak ho temer neustále používaš, t. j. si na nete, máš spustené apps, hráš hry atď. tak ti baterka dlho nevydrží (súdiac podľa môjho fónu, ide o ten gigantický display ale na to si zvykneš, mne už je môj mobil aj malý ), ale screw it
@trdelniiiq Ponosit kamaratov telefon vo vrecku ...to som este nepocul Tak potom neviem no..tvoja vada... Ja ho mam a vobec mi nerobi problem vo vrecku ani nikde.. mozem chodit, sediet, zohynat sa, robit kotrmelce, cokolvek...
@arysk no kedze je ten telefon tak 2x vacsi nez ufon, logicky som si chcel vyskusat, ako sa nosi vo vrecku..na mna je jednoducho prilis velky..som ten typ cloveka (ako som uz hore spominal), ktory telefon potrebuje v kompaktnej velkosti a aby sa dal pohodlne drzat a ovladat jednou rukou, a na vsetko ostatne pouzivam tablet
@zuzka7 rychly, stylovy, ale na moj vkus trosku nepohodlny na nosenie vo vrecku. mozno babam co nosia stale zo sebou kabelku ta velkost nemusi potom prekazat.
Nikdy som nechcela dotykovy,ale tento ma presvedcil...mam ho 3.den a som nadmieru spokojna... premyslam ze predam aj notas..je na nom vsetko,fotky paradne videa ani nehovorim... taky mini tablet ako uz bolo hore spomenute...no a co sa tyka tej velkosti... treba s nim narabat oboma rukami inak mi to nejak extra nevadi...
zdravím ja som si svoj tel kupil tu » www.mp3.sk/mobilne-telefon... , ale zaujima ma, nevie niekto ako to je s vymenou tovaru, to mozem iba do 7 dni? Alebo do 7 dni je vratenie a vymenit mozem do 1 roka?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ak potrebujem velky displej, pouzijem ipad. Nepotrebujem pri sebe nosit mini tablet namiesto telefonu.