@lollko dotykový mobil mi nevadí ale skôr by som bral normálny
@fr4nk1 5300 určite nie ja momentálne mám 5200 a 5300 má foťák 1,3 megapixel takže toto určite nie ... 5310 nieje zlý no podľa mňa je lepší už tu spomínaný SE c510
@koprdil ja som vás len žiadal , aby ste mi poradily čo najlepší mobil , ktorý poznáte , ktorý ma dobrý foťák a mal by aj dobre prehrávať hudbu .. samozrejme do 200 € takže myslím že informácie ako 3G, Wi-fi, GPS, OS ti netreba kedže sa pýtam na mobil do 200 €s dobrým foťákom a prehrávačom hudby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.birdz.sk/webka/fxx/fotoa...
» www.sonyericsson-shop.sk/detail/136057/0...
@3 Vyklápacie mobily sa mi vôbec ale vôbec nepáčia
SE by mi nevyhovoal koli tomu ze ma uzavrety OS, a nepaci sa mi celkovo, ale ak ti vyhovuje preco nie..
Samsung, LG, etc by som ako mobil nechcel
@lollko
No zásadne som za Sony ericsson a Nokiu takže niečo z týchto dvoch
Prva a zasadna vec je, ci chces dotykovy (spominane nokie) alebo klasicky (spominany SE).
Dalej, v prospech Nokie v mojich ociach hra jednoznacne OS, kde si mozes doinstalovat dalsich X aplikacii..
@fr4nk1 5300 určite nie ja momentálne mám 5200 a 5300 má foťák 1,3 megapixel takže toto určite nie ... 5310 nieje zlý no podľa mňa je lepší už tu spomínaný SE c510
Nokia X3 - skvelý, nadupaný MT s možnosťou počúvať rádio aj bez pripojených slúchadiel, 3,2 MP foťák, za 144 eur.
Prípadne iné Nokia ExpressMusic, ktoré sú určené hlavne pre hudbu.
Zo Sony Ericssonu by to boli hlavne MT z rady W, ako W705 za 186 €, W595(s) za 146 € všetky s 3,2 MP fotoaparátom.
Výber je na tebe
12Mp,wifi,dotykovy displej 640 x 360,os symbian,600Mhz procesor...