mal si napísať akú maš predstavu (čo by mal mať) a aký mobil si mal doteraz , 180€ je málo na ,, kvalitný dotykáč,, ....Nokia C6-01 (200€ sa dá zohnať)
@tomtoylc takto ten mobil nie je pre mňa ale pre priatelku čiže nemusí byť nejaký fakt nadupaný ..ja mám iPhone 3GS (32G predtým SE T700..a keď tak pozerám ponuku mobilov tak mi to všetko príde rovnaké a na tej istej úrovni
..a predstava..taký štandart ..3mg pix. foťák ..vela funkcií, prehladná ponuka ...štýlový dizajn..pameťová karta sa dokúpi to nie je problém
...žiadne extra požiadavky ..chcel som len vedieť že ako sa komu osvedčil jeho mobil ..prípadne aký by doporučil ale vďaka za radu
@edisek také niečo som chcel počuť ..všade je LG a lacné ..ale podla mňa sa to pokazí dosť rýchlo a oprava bude stáť viacej ako mobil ..a ten samsung mala spolužiačka a nesťažovala sa ..tiež nie zlý nápad ďakujem
tak mobily sa od seba líšia hodne teda aj ked to tak možno nevypadá ... aký mobil si mal predtým ...to som sa pýtal preto, že či níhodou nepreferuješ nejakékú značku (výrobcu)
tak ked mám povdať pravdu ,,v dnešnej dobe,, už ide skôr o systém v mobile a nie o značku (ale to je tiež vec názoru)
Xperiu X10mini ...má to malý display nad tým by moc nuevažoval (vid príspevok nadomnou) X10 je cenovo niekde uplne inde ,Samsung s GT5230 taktiež vylúč ...horší mobil som nevidel pomali ... a Galaxy , Wave II ne su bohvie čo ... najlepší asi naozaj víde to spmínané HTC
@tomtoylc v dnešnej dobe každý preferuje niečo iné..niekto si potrpí na špičkový mobil..inému stačí že s ním môže dačo odfotiť a zavolať ..samozrejme že HTC z toho bude asi najlepší telefón ..lenže či nájde aj patričné využitie ...môžeš mať mobil aj za 600€ a využívaš nejakých 5-6 funkcií pravidelne a tie ostatné možno raz za rok..alebo ani to nie ..je to také diskutabliné ak si ma správne pochopil čo som mal namysli
@matinho777 ...pochopil , teraz vlastne záleží či priateľka tie funkcie využie ... ide na tom net (wifi) dobrý foťák (priemer) display v celku dobrý atd.
.... zas to tak ber,tak že je to investícia trošku vyššia (nejakých 150€) ale zas nebude musieť kupovať nový mobil za 2 roky kedže funkcie sú postačujúce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak by som ti doporucil nieco od samsungu, tiez som tym telefonom neveril ale podla mna su fajn, urcite neber LG
a kukni si nejaky server ako "heureka" a tam mas ku kazdemu mobilu aj recenzie
..a predstava..taký štandart ..3mg pix. foťák ..vela funkcií, prehladná ponuka ...štýlový dizajn..pameťová karta sa dokúpi to nie je problém
...žiadne extra požiadavky ..chcel som len vedieť že ako sa komu osvedčil jeho mobil ..prípadne aký by doporučil ale vďaka za radu
@edisek také niečo som chcel počuť ..všade je LG a lacné ..ale podla mňa sa to pokazí dosť rýchlo a oprava bude stáť viacej ako mobil ..a ten samsung mala spolužiačka a nesťažovala sa ..tiež nie zlý nápad ďakujem
the best
...tak ..3mg pix. foťák ..vela funkcií, prehladná ponuka ...štýlový dizajn + dotyk display
najidealnejší by bol tento ,,asi,, HTC Wildfire S
Xperiu X10mini ...má to malý display nad tým by moc nuevažoval (vid príspevok nadomnou) X10 je cenovo niekde uplne inde ,Samsung s GT5230 taktiež vylúč ...horší mobil som nevidel pomali ... a Galaxy , Wave II ne su bohvie čo ... najlepší asi naozaj víde to spmínané HTC
.... zas to tak ber,tak že je to investícia trošku vyššia (nejakých 150€) ale zas nebude musieť kupovať nový mobil za 2 roky kedže funkcie sú postačujúce
..a ďakujem za ochotu a dobré tipy
... nie je zač ,na to som tu (aj)