Potrebujem nový mobil (do 150€) a rozhodujem sa medzi týmito 2 značkami. Aké sú vaše skúsenosti (výhody/nevýhody/postrehy) ? Máte nejaký TOP model? zatiaľ som pozerala Xiaomi 4A 16 GB Dual SIM CZ LTE (PH3691) a Huawei Y6 2017 Dual SIM. Vopred ďakujem
Ja mám už niekoľko rokov Huawei, mala som ascend p7, p9 a teraz si chcem kúpiť p10. Nikdy nebol žiadny problém, mne nesekali aj ked som mala milion appiek, videí atd. Hry neviem, tie už nehrám. Moja top značka je Huawei takže asi toľko odo mňa
v mojom okoli ma dost ludi huawei a od noveho roka ho mam aj ja a zatial sme spokojni.. priatel ma honor, co je v podstate skoro to iste a tiez si ho chvali
Nikomu neprezradim uz svoju znacku a uz vobec nie cenu. A vobec, nikomu neukazem svoj telefon. Ludia ani nebudu vediet, ze nejaky telefonny aparat vlastnim.
Ja mám už druhé xiaomi, prvé bolo práve note 4 a bol fajn, len som ho utopila teraz mám mi a1 a tiež som spokojná. Huawei jepodľa mňa hrozne nespoľahlivá a kazová značka, takže osobne by som určite išla do xiaomi. Ale 4A je celkom bieda, za tú cenu nemôžeš akať zázraky od žiadnej značky. Keď už tak by som vzala aspoň 4x alebo rovno note 4 ako ti radia, tie sú obidva niekde inde ako 4a a stále lacné
Xiaomi malo už od svojich začiatkov len tie high-tech vlajkové lode. Dá sa povedať že malo hype ako sám Apple s Iphonom na svojom začiatku. Huawei je viac menej len reklamný investor ktorý robí smartfóny na max. 2 roky. Xiaomi má rozsiahlejší sortiment veľmi kvalitných produktov, či už smartfónov, notebookov, domácich spotrebičov atď. Vlastním MI6 cca. rok a som v nemom úžase. Mobil má po roku stále tú istú rýchlosť odozvy, rozhranie miui "šlape" ako po prvom zapnutí a po hardvérovej stránke má neskutočne vlastnosti.
Ja by som na tvojom mieste išiel do Xiaomi. 4A je síce z nižšej cenovej kategórie, ale kvalitným spracovaním sa po všetkých stránkach vyrovná mid-class smartfónom. Ak chceš smartfón s ktorým nebudeš mať problém po 2-3 rokoch používania, tak by si mala skúsiť Xiaomi.
//PEACE__
hmm..vďaka za rady..asi idem do xiaomi značku...ešte som pozerala Xiaomi Redmi 4X 3GB/32GB Global ...a Xiaomi Redmi Note 5A 2GB/16GB Global ... tento je redmi note..neviem ci ale bude "šľapať"
To už sa musíš rozhodnúť aké máš požiadavky. Ja by som tých 20priplatil za tú redmi note 4 32gb. Myslím že to neoľutujes. Jedine že by ti tam vadil vecsi display. Ale tam máš fhd oproti tej 4x
@mata399 ja mam XIAOMI REDMI NOTE 4X 32 gb a je to asi najlepsi mobil aky som v zivote videl a mal. za ten peniaz ako uplnee pecka..doporucujem...myslim ze vsetky XIAOMI su super co sa tyka pomer kvalita a cena...ide na tom vsetko, nesekol ani raz a je uplne spolahlivy..a ma mega silnu vydrz baterky akurat mozno horsi mikrofon ked daco nahravas a fotak nie je uplne top ale da sa...pri dobrom svetle pekne foti.
@mata399 v rodine mame už 3 xiaomi a to redmi 3s ,redmi 4x a redmi 4a na tvojom mieste by som skúsil ten redmi 4x je o trošička výkonnejší ako tieto dva a na rozdiel od redmi 4a má aj kovové telo (kovove telo ma aj redmi 3s ) ak ťa zaujima niečo ohľadom xiaomi podrobnejšie napíš mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
chod do toho
neolutujes
Ja by som na tvojom mieste išiel do Xiaomi. 4A je síce z nižšej cenovej kategórie, ale kvalitným spracovaním sa po všetkých stránkach vyrovná mid-class smartfónom. Ak chceš smartfón s ktorým nebudeš mať problém po 2-3 rokoch používania, tak by si mala skúsiť Xiaomi.
//PEACE__
@Obivankenobi @Mnichovcan @Indelirium @Bamm @Gucceine