Ahojte, chystám sa cez leto robiť do Talianska a chcela by som si so sebou vziať modem, že si tam už len kúpim SIM-ku vo Vodafone na net...Len by ma zaujímalo, či neviete poradiť, keď mám Modem od Orange/T-mobile zakúpený cca rok dozadu, bude blokovaný na
Vsetko su to moznosti a ceny ak uz mas modem. Rataj s tym ze najskor musis kupit sim. To stoji 5€ a 5€ mas uz kredit v cene (ceny su rozne,zalezi od operatora ale aj tak je cena sim max 10 €) a aktivacia internetu tiez daco stoji (ale tiez len malo) ak chces mozem ti zistit kolko ta to vsetko vyjde...
Bože, ty si úplne super! no ak máš chuť, tak to pozri, ak nie, nič sa nedeje len som zvedavá, či mi pôjde aspoň jeden z tých modemov... ale jednoznačne teda TIM .
Haha,to je minimum tak v time sim stoji 5€ a v nej je uz 5€ kredit. aktivacia internetu stoji 5€. Ked si napriklad aktivujes ten 2 Gb tak pri kupe si musis dobit aj kredit 10€. Takze celkovo ta to bude stat 15€. Internet budes mat aktivny jeden mesiac a po mesiaci sa ti obnovi sam (budes si musiet dobit dalsich 10€) ale upozornujem ze 2gb na mesiac (50 mb denne) je dost malo,zalezi od toho co budes robit.. Viazanosti nie su;ked uz nebudes potrebovat internet tak ho len deaktivujes.. internet sa aktivuje do 24 hodin, musis cakat na spravu kde bude napisane ze bol aktivovany;ak zapnes internet skor ako ti pride ta sprava tak budes konzumovat peniaze z kreditu,a akcia sa uz nebude moct zapnut a budes si musiet znova dobit kredit (to sa stalo aj mne lebo som o tom nevedel ). keby nieco mozes mi napisat aj na mail and.valach@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tim:
2GB....€9 /mesiac
10GB....€19 /mesiac
20GB....€24 /mesiac
Vodafone:
5GB....€20 /mesiac
7GB....€25 /mesiac
Vsetko su to moznosti a ceny ak uz mas modem. Rataj s tym ze najskor musis kupit sim. To stoji 5€ a 5€ mas uz kredit v cene (ceny su rozne,zalezi od operatora ale aj tak je cena sim max 10 €) a aktivacia internetu tiez daco stoji (ale tiez len malo) ak chces mozem ti zistit kolko ta to vsetko vyjde...
to sú také internety bez viazanosti, či?