Na markize prave davaju MzN a take stare babky tam spievali hymnu Hlinkovych Gard(rez a rubaj...). Co myslite, ozve sa opet zidovska obet aby zase nieco vymahala?
3. ja to tiez nepozeravam, len som to na par minut zapol..
bolo to o takom kriplikovi ktoremu chceli splnit sen(cestu za korenmi do rumunska).
Vilko Skokotil sa ho opital ci je viac Slovak alebo Rumun, a kriplik odpovedal ze "100% Slovak". Potom pustili zaber z jeho domu(alebo co to bolo) a dve babky tam spievali rez a rubaj...
Pozeral som tu relaciu asi iba 5 minut ale cele to posobilo poriadne absurdne.
8. ale neskutocne mi prekazaju ludia ako si ty. proste taky co vidia v ostatnych koli hocijakej blbosti vidia rasistov.
Na celom birdzi som nenapisal nic take ze by mi vadili alebo hnusili zidia, cigani, cernosi, madari...
Madarov som sa viackrat zastal a o ciganoch som uz davnejsie napisal ze ich nezatracujem lebo na vine je niekto uplne iny. Skor iny birdzadzi tu hanobili madarsku mensinu, ale to tebe asi nevadi...
@tenario ok, je mile aj niekomu fakt pomoyu, ale niekedz je to fakt len o pretvarke a trapne (napriklad,: silikony, cigansky diabli, policajti, co oznamili, matke stratu syna )...prislo mi to pomerne dost silene a umele..
prečo kua pozeráte televízor? kua, jak ja neznášam takéto relácie, to sa nedá pozerať. tam z nejakého chudáka spravia ešte väčšieho, zarobia na tom a vyzerajú milosrdne. tak isto aj vy, čo si myslíte, že tým niekomu pomáhajú, hovno, myslia na svoj zisk, nie na to či nejaký kripel, čo už podľa zákonov prírody nemal prežiť dlhšie ako 2 dni má čo jesť alebo nie. áno a poriadne si pri tom poplačte, aj tak vás to nezaujíma a je vám v podstate úplne voľné, že je kriplavé decko šťastné, že dostalo novú kripel káru, ja by som plakal nadšením, keby dostalo ampulku kyanidu.
@20. Na tom, co si napisal, je riadne vela pravdy, ale styl akym si to napisal no ehm..ja napriklad TV vobec nepozeram a mas pravdu vsetky relacie su o tom aby si zarobili, a su plne lacnych zartov o nicom,donekonecna sa tahajucich 150 dielov pricom kazdy je o tom istom,a rozne ine relacie, ktore cloveku nic nedaju maximalne tym zabije cas a ochudobni sa o vela ,teda aspon na klasickych televiziach 1,2, markiza a tak podobne....Dalsia vec je to s ludmi nejako chorymi, postihnutymi a tak....su na to dva zakladne pohlady:1.pohlad matky, kazda mama svoje dieta miluje a bude ho chciet za kazdu cenu(samozrejme su aj vynimky, ku ktorym sa nejdem vyjadrovat) a skus jej ho vziat s tym, ze je neplnohodnotny clovek a aj tak jeho zivot bude o nicom, 2. pohlad v ramci spolocnosti kazde taketo dieta vlastne degeneruje a brzdi celkovu spolocnost(ja nechcem byt hnusna, ale je to naozaj tak), pretoze jednak roznasa ten gen dalej a tym vlastne je cim dalej viac jedincov spolocnosti takychto,a jednak kazdeho tohto clena musia zivit ostatny a ludi, ktorych dokaze spolocnost naviac uzivit nie je nekonecny a peniaze, ktore tymto ludom poskytujeme(chtiac, nechtiac) sme mohli vyuzit uplne inak......a teraz ku zaciatku...pripomenulo mi to, ked tu pesnicku spievala moja babka, lebo ju o to poziadal otec ked som sa ucila na dejak...a bola to dost hnusna pesnicka a nechapem ako nieco taketo mozu pustat do TV......
22. na 15 rocne dievca mas celkom dobry vseobecny prehlad. Je skutocne pravda, ze tychto genetickych poruch a chorob bude stale viac a viac, lebo moderne zdravotnictvo je schopne(ale s velkymi nakladmi) aj takychto ludi udrzat pri zivote a oni mozu splodit dieta. V prirode by inak davno zahynuli. Jedina nadej je v genetickom inzinierstve aby zamedzilo sirenie tychto zavadnych genov.
23. mne sa paci na youtube CZ posta pre teba, kde je ta sialena babicka pochadana s dcerou inac ani neviem kedy to normalne davaju
JO JO, tá dcéra s matkou čo sa preklínajú? to bolo cool
a k téme - nepredpokladám, že by Židia chceli na základe tohto niečo vymáhať, ale je to od Markízy minimálne mimoriadne neetické.
Poznala som osobne jednu tetu, ktorá prežila Osvienčim. Bola Židovka a bola to dobrá kamarátka mojej babky. Síce som bola malé dieťa a jediné čo si pamätám je ako vyzerala, ale keď som vyrástla a babka mi povedala, že prežila Osvienčim + jej spomienky, tak to bol hrozný pocit.
A bola to stará utrápená žena, ktorá vôbec nemala záujem o majetok či peniaze. Chcela už len v pokoji dožiť svoj život, čo sa jej nakoniec aj podarilo.
25. vtip je v tom ze Zidia a celkovo ludia co prezili holokaust nepitaju peniaze a odskodnene, ale vacsinou na tom chcu ryzovat ich potomkovia a predstavitelia zidovskych obci, a roznych zidovskych organizacii.
@24 presne tak som to myslela, len sa mi to asi nepodarilo dobre sformulovat
Inac co sa tika posty pre teba, tak na jednu vec, je ta relacia dobra, pomaha ludom, aby nasli svojich pribuznych, ludi ktorych stratili, a pomaha zmierit sa pohadanym, len mi vadi, ze sa to tak zverejnuje, taketo veci by naozaj nemala robit TV, malo by sa to robit uplne inak, ale zase tak by to tych ludi stalo vela penazi, jedina mozno je nejaka dobrovolna organizacia s pripevkami...ale pochybujem..
Ale o tomto asi @Zamidari nechcel diskutovat, skor myslim, ze o rasovej neznasanlivosti hlavne o Zidoch. No ono to bolo naozaj riadne svintstvo a nechapem, ako terajsia spolocnost moze taketo nieco propagovat, teda chapem, ale je mi z toho na nic.....Mojej triednej zo ZS otec prezil nieco take a ja nenachadzam slov, ono to bolo strasne utrpenie a celkom zbytocne, ziadia su uplne normalny ludia ako vsetci, maximalne co ich moze v ociach ludi podhodnocovat su prave taky chytraci, ktory sa snazia aj na takychto veciach zarobit (ako uz bolo povedane @26 ). Boli prenasledovany, lebo ti, ktorych ich prenasledovali mali pocit, ze su privelmi mocny (boli bohaty a sikovny vacsinou bankari)a mohli by ohrozit povodny plan(bozee zase s a neviem poriadne vyjadrit), typicka strategia cloveka, ktory chce dosiahnut absolutnu nadvladu je znicit vsetko, co by mu v tom mohlo zabranit a tvorit nejake prekazky....
27. hej antisemitizmus vznikol, hlavne preto lebo znacna cast zidov zastavali vysoke pozicie v krajine, a udrzovali to nie vzdy koser sposobmi(podvodmi, uzerou a rodinkarstvom). V podstate rovnako ako vela sucasnych politikov v demokratickych krajinach.
Tiez boli aj kulturne odlisny, zidovske tradicie a nabozenstvo ma niekolko "svojskych" prvkov. to bolo pre povodnych obyvatelov dost neprijatelne.
Aj cirkev tam zohrala ulohu ktora brzdila rozvoj v mysleni a podporovala protizidovske inkvizicie v Taliansku a Spanielsku.
Po niekolkych storociach antisemitizmu to dopadlo tak, ze za tych uzernikov doplatili vsetci zidia bez vinimky. Aj taky co pre svoju krajinu boli prinosom.
jaaaj aj som som to pozeraala babky boli dobree....hned som sa mojej babky pytala a ona ze to bolo zakazane...tak si to pospevovali ked ich nikdo nepocul
@28 samozrejme mali velku moc, tak ju zneuzivali (presne ako si povedal s tymi politikmi), to sa robi dodnes, no a nabozenska neznasanlivost vlastne tiez funguje vo velkej miere aj dnes,(vela konfliktov vznika prave kvoli tomu) inak to s cirkvou som nevedela takze diky Ono kedze vsetky tie dovody funguju aj dnes, viac-menej sa nieco podobne deje stale len v ovela mensej miere a skryva sa to, pretoze dnesny svet by nieco take velke a zrejme uz asi nedovolil, pretoze informovanost je prilis velka a rovnako sa medzitym pohlo aj zmyslanie spolocnosti, aj ked ludia su nepoucitelny, netreba byt prilis optimisticky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
bolo to o takom kriplikovi ktoremu chceli splnit sen(cestu za korenmi do rumunska).
Vilko Skokotil sa ho opital ci je viac Slovak alebo Rumun, a kriplik odpovedal ze "100% Slovak". Potom pustili zaber z jeho domu(alebo co to bolo) a dve babky tam spievali rez a rubaj...
Pozeral som tu relaciu asi iba 5 minut ale cele to posobilo poriadne absurdne.
Zamidari, existuje vobec nejake etnikum, ktore ti neprekaza???
Na celom birdzi som nenapisal nic take ze by mi vadili alebo hnusili zidia, cigani, cernosi, madari...
Madarov som sa viackrat zastal a o ciganoch som uz davnejsie napisal ze ich nezatracujem lebo na vine je niekto uplne iny. Skor iny birdzadzi tu hanobili madarsku mensinu, ale to tebe asi nevadi...
@zamidari whatever
23. mne sa paci na youtube CZ posta pre teba, kde je ta sialena babicka pochadana s dcerou inac ani neviem kedy to normalne davaju
a k téme - nepredpokladám, že by Židia chceli na základe tohto niečo vymáhať, ale je to od Markízy minimálne mimoriadne neetické.
Poznala som osobne jednu tetu, ktorá prežila Osvienčim. Bola Židovka a bola to dobrá kamarátka mojej babky. Síce som bola malé dieťa a jediné čo si pamätám je ako vyzerala, ale keď som vyrástla a babka mi povedala, že prežila Osvienčim + jej spomienky, tak to bol hrozný pocit.
A bola to stará utrápená žena, ktorá vôbec nemala záujem o majetok či peniaze. Chcela už len v pokoji dožiť svoj život, čo sa jej nakoniec aj podarilo.
Inac co sa tika posty pre teba, tak na jednu vec, je ta relacia dobra, pomaha ludom, aby nasli svojich pribuznych, ludi ktorych stratili, a pomaha zmierit sa pohadanym, len mi vadi, ze sa to tak zverejnuje, taketo veci by naozaj nemala robit TV, malo by sa to robit uplne inak, ale zase tak by to tych ludi stalo vela penazi, jedina mozno je nejaka dobrovolna organizacia s pripevkami...ale pochybujem..
Ale o tomto asi @Zamidari nechcel diskutovat, skor myslim, ze o rasovej neznasanlivosti hlavne o Zidoch. No ono to bolo naozaj riadne svintstvo a nechapem, ako terajsia spolocnost moze taketo nieco propagovat, teda chapem, ale je mi z toho na nic.....Mojej triednej zo ZS otec prezil nieco take a ja nenachadzam slov, ono to bolo strasne utrpenie a celkom zbytocne, ziadia su uplne normalny ludia ako vsetci, maximalne co ich moze v ociach ludi podhodnocovat su prave taky chytraci, ktory sa snazia aj na takychto veciach zarobit (ako uz bolo povedane @26 ). Boli prenasledovany, lebo ti, ktorych ich prenasledovali mali pocit, ze su privelmi mocny (boli bohaty a sikovny vacsinou bankari)a mohli by ohrozit povodny plan(bozee zase s a neviem poriadne vyjadrit), typicka strategia cloveka, ktory chce dosiahnut absolutnu nadvladu je znicit vsetko, co by mu v tom mohlo zabranit a tvorit nejake prekazky....
Tiez boli aj kulturne odlisny, zidovske tradicie a nabozenstvo ma niekolko "svojskych" prvkov. to bolo pre povodnych obyvatelov dost neprijatelne.
Aj cirkev tam zohrala ulohu ktora brzdila rozvoj v mysleni a podporovala protizidovske inkvizicie v Taliansku a Spanielsku.
Po niekolkych storociach antisemitizmu to dopadlo tak, ze za tych uzernikov doplatili vsetci zidia bez vinimky. Aj taky co pre svoju krajinu boli prinosom.