Dalsi dotaznik kde sa clovek nevie normalne vyjadrit.. Graffiti povazujem aj za vandalizmus a aj za umenie, zalezi to podla toho, kto a kde to robi.. tak ked zaskrtnem a), je to nespravne, b) je tiez nespravne... A je toho viac..
Už prvá otázka "aké je vaše pohlavie" je taká, že by malo byť možné kľučkovať, resp. nemať povinnosť to zadávať.
@Tarassaco Koľko kníh? A to si mám ako pamätať, prepánajána? :o Môžem sa síce pozrieť na svoj goodreads účet, ale aj tak to bude žalostne nepresné, lebo tam priebežne pridávam aj knihy, ktoré som prečítal ešte dávnejšie...
@thrwtchr ale ja tam potrebujem to pohlavie. Teda, mohla som dať otázku aj, akej farby je tričko, čo máš práve na sebe, ale to by mi asi nebolo tolerované.
Nejedná sa o seriózny prieskum, proste potrebujem čísla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.survio.com/survey/d/Y4W5E2...
@Tarassaco Koľko kníh? A to si mám ako pamätať, prepánajána? :o Môžem sa síce pozrieť na svoj goodreads účet, ale aj tak to bude žalostne nepresné, lebo tam priebežne pridávam aj knihy, ktoré som prečítal ešte dávnejšie...
Nejedná sa o seriózny prieskum, proste potrebujem čísla.