Pred mesiacom som sa rozišla s jedným chlapcom bola to jeho chyba lebo ma nelúbil .. kedže ho bohužial stále lubim tak som sa nechala dalej využívať a doteraz som bola stále sním nechodili sme spolu ale ked sa mu zachcelo mohol prísť zamnou neviem ako to
Jako, to že si piča nejdem rozoberať, to je očivdné, ale... Vyzliecť gate a trenky je moc zákerné ? Ľudia čo máte s fantáziou ? Zober si farbu na razítka a nafarbi mu gule namodro, zober si fixu s ktorou píšu na steny a popíš mu kkt, alebo si volačo vymysli pre pána kráľa...
ja na tvojom mieste by som ho pekne znenávidela (nebude to také ťažké, lebo sa správa ako strašné hovädo) vysmiala by som sa mu, že je riadny kokot a zmazala ho zo "života" (na mobile by som ho dala do odmietnutých volaní, zmazala zo skypu, FB, pokecu, či kde ho to všade máš) a šla von s kamoškami
vies ako boli, ked sa vajcia ocitnu v ploche dopadu dvoch tehiel s hybnostou m1v1 a m2v2, ktorych vektory rychlosti maju na seba protichodny smer a vytvoria nepruznu zrazku s nimi?
hint: dokonca sa to da vyratat cez zakon zachovania hybnosti a energii, keby sme dali nejake priemerne hmotnosti tehly ako 1kg a rychlost povedzme 1,5 m/s zvladnes rukami,
čakala som, že tam bude aspoň, že ho najprv nasprejuješ šľahačkou predtým, ako odídeš, suchota :/ ale nie, kašli na to, nemáš 10, aby si sa za takéto sprostosti potrebovala pomstiť.
Skoro každý bývalý je debil A myslím, že ty sama si to nechala zájsť tak ďaleko, takže sa mu nemáš za čo mstiť... Najlepší spôsob, akým mu ukážeš, že sa s tebou nebude zahrávať, je, že ho budeš ignorovať a mať na saláme...
Po tom, ako niekde nabehneš, aby si sprdol niekoho gramatiku a niekto na just to isté urobí tebe nasleduje:
1. Fáza mudrca - kedy sa tváriš, že si žiadnu chybu nespravil - trvá asi dva dni.
2. Fáza uzmierovača - keď ti je po tých dvoch dňoch vysvetlené, že si tú chybu naozaj spravil
3. Fáza "vieš, kde to mám" - po každom ďalšom ukázaní takej tvojej chyby, akú veľmi rád kritizuješ na niekom inom.
Aby som z toho dostal nejakú pointu ... Načo stále toľko drbeš do toho pravopisu, keď sám robíš rovnako vysmiateľné chyby a keď ti na to niekto zareaguje presne tak, ako by si zareagoval ty sám, tak sa tváriš, že ti to je jedno?
Myslím, že tým sám ukazuješ, že celé toto divadielko, na začiatku s tvojím výsmechom je úplne zbytočné.
@tunidlo vcelku dobré, ale zabudol si zahrnúť časť, kde zapálene vysvetľuje, že u neho sa predsa jedná len o preklep, asi na rozdiel od ostatných, u ktorých takáto možnosť neprichádza do úvahy
Bože dievča!!! Maj k sebe aspoň nejakú hrdosť alebo sa naozaj chceš znižovať na jeho úroveň?! Takému debilovi by som nakopala riť a poslala ho kade lakšie a nie sa mu chcela pomstiť!!! Plus by som si ho vymazala zo všetkého kde sa len dá...
Najprv som si to neprecital a chcel som napisat: Vrana ku vrane sada. Potom som si ale dal tu namahu, nechcel som byt neslusny, precital som si to a chcem ti povedat: Vrana ku vrane sada.
@patusha123456 ...takže ak som správne pochopil tak máš 19, psychiku približne veku 13 rokov, a za kraviny ktoré v dôsledku toho robíš sa chceš mstiť chalanovi ktorý ťa "vydiera" v prvom rade preto že si mu celým svojim doterajším správaním dávala najavo že môže...
@patusha123456 pride mi to malo zakerne!! ja by som ho nejako zahanbila pred ostatnymi, nejako urazit jeho ego.. ale teraz ma nic nenapada... chlapi su zadebneni niekedy a strsane nechapu, tak ktovie no :/
nemam s tym skusenosti ale podla mna sa nanho viser,nemoze si s tebou robit co chce zabudni nanho a ani nato nemysli lebo zachvilu ti z toho vsetkeho zacne sibat najdi si niekoho kto ta bude mat rad a aj ty jeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Hej, niečo mu sprav, dobre zákerné a prepne mu v gebuľke a jednu Ti vylepí alebo vrazí...
lebo normálny ľudia takéto veci nerobia
vyfajči ho a zadus sa jeho vtákom
ach do pice, neda mi to
"keby si žena chudáci chlapci čo by ťa nejako ojebkali"???
to je CO za madarcinu?
čakala som, že tam bude aspoň, že ho najprv nasprejuješ šľahačkou predtým, ako odídeš, suchota :/ ale nie, kašli na to, nemáš 10, aby si sa za takéto sprostosti potrebovala pomstiť.
Už ťa dlho nestretol @hnisavica ?
2. neverim ze by normalny clovek nieco take povedal
3. kasli na to, proste nanhozabudni, este ty budes mat problem
@tunidlo vies, kde to mam?
OK, načrtnime si celú schému.
Po tom, ako niekde nabehneš, aby si sprdol niekoho gramatiku a niekto na just to isté urobí tebe nasleduje:
1. Fáza mudrca - kedy sa tváriš, že si žiadnu chybu nespravil - trvá asi dva dni.
2. Fáza uzmierovača - keď ti je po tých dvoch dňoch vysvetlené, že si tú chybu naozaj spravil
3. Fáza "vieš, kde to mám" - po každom ďalšom ukázaní takej tvojej chyby, akú veľmi rád kritizuješ na niekom inom.
Aby som z toho dostal nejakú pointu ... Načo stále toľko drbeš do toho pravopisu, keď sám robíš rovnako vysmiateľné chyby a keď ti na to niekto zareaguje presne tak, ako by si zareagoval ty sám, tak sa tváriš, že ti to je jedno?
Myslím, že tým sám ukazuješ, že celé toto divadielko, na začiatku s tvojím výsmechom je úplne zbytočné.
Presne toto som mal na mysli.
Som zvedavý, dokedy ťa bude baviť zbytočne ľudí odpisovať a na reakcie na seba samého odpovedať ako 10 ročný chlapec.
Ale však raz sa naučíš aspoň kúsku sebareflexie.
rob čo chceš, je to úplne jedno, čo urobíš.
well, and yes.
Že nemáš 18 ?!?!