Chcela som sa spytat, ze co to znamena, alebo preco to robi, ze moj frajer plieska moje kamaratky po zadku..ci uz ked tam som alebo nie som. Neviem, ci si vlastne uvedomuje, ze mi to kamaratky povedia, ale zrejme aj ano. Nic som mu este o tom nepovedala a
mozno si robi len cistu srandu, aj mna sem-tam obchytkavali frajeri mojich kamosiek, este aj pred nimi a vzdy tak necakane, nebolo mi to moc prijemene, ale ani som hned nebola z toho besna, skor mi to pripadalo ako (ne)podareny vtip
ty vole, ty nie aby si hľadala riešenie, ale zisťuješ príčinu! ........však prečo asi to robí? lebo je na tie ich zadky nadržaný a zjavne mu len ten tvoj nepostačuje. s takým debilom nestrácaj čas.
to robi aj moj spoluziak a to ma babu v triede.Proste ja sa s nou bavim a on ma chyti za zadok a ked sa ho pytam ci mu neni kokotno lebo mne teda hej tak povie ze lepsie jak keby to urobil ked to ona nevidi alebo keby bol vonku s inou babou a spravil to vtedy. A tej babe je to tiez celkom jedno tak asi zavysi od vas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@11 prečo by si mala zaslúžiť lepšie ?
ľudia veď komunikujte
Je to kretén...
mozno si robi len cistu srandu, aj mna sem-tam obchytkavali frajeri mojich kamosiek, este aj pred nimi a vzdy tak necakane, nebolo mi to moc prijemene, ale ani som hned nebola z toho besna, skor mi to pripadalo ako (ne)podareny vtip
alebo zacni ty chytat tvojich kamosov za zadok
Kurva.. logika dnes ide bokom...