ludiaa nemožete mi pomocť ako by som mohla mať taak plnši silnejši hlass.. boo jaa mam hrozne slaby hals..a ked nieco rozpravam tak ledva sa aj pocujem.. napriklad.. minule sm rozpravala jeden refrat a rozpravala som plnym hlasom..a j taak som sa nieked
Podľa mňa keď budeš pri každom rozhovore revať čo najviac nahlas tak by ti mohl o niečo zosilnieť, ale asi žiadne zázraky. A neverím, že by ti pomohol čaj, alebo podobné kydy.
Je to fakt poľutovaniahodné, ak tu niekomu radíte, aby začal fajčiť. Jedine, čo budeš z cigariet mať, je rakovina pľúc a nie hrubší hlas. Jednoducho máš také hlasivky a bodka. Neexistuje žiaden zázračný prípravok od Majstra N, ktorý to zmení. Hlas sa bude pomaly upravovať vekom, tak si dočkaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@2 ak mas vo vodnej riadny dym tak sa rozpravat takmer neda, alebo sa zakasles mam odskusane
@0rozpravaj takto, mozno budes mutovat a ak nie, tak s tym asi vela nespravis, max tak prepit ci prefajcit si hlasivky...