čo by ste urobili kebyže davaja kamarti sa spolu nebavia tak obydvaja chodia za tebou aby ten druhy žiarlil potom sa začnu bavyt a dá sa povedat že na teba seru .. čo by si im povedal/a?
hmm.. @kubbcoo ................podla mna by si si mala overit ci to bolo naozaj len koli ziarleniu mozno sa ti to len zda....a este si myslim ze ak nahodou nahodickou boli predtym ako sa pohadali dobry kamarati tak asiže budu chieť byť aj spolu ked sa nebavili...a vješ možno si rozumeju a maju spolu mega smiechy...a ptotm nezabudaj ked snou pojdes vonka ako sa smejete a v skole co robime..to je secret ale hadam vjes..
@rebarborka no vškole čo robíme .. pozdravíme sa a to je všetko proste takto ti to poviem teraz ja už nemám chut o teba da sa povedat bojovat lebo kubo mi ta chce prebrat .. možeš mu odkazat že sa mu to potarilo ..lebo tento jeden den som mala čo robit aby som van niečo neurobila a ja už nemám na to silu
@bellusha ja a namyseny ? dpc dobry vtip ale nebudem sa s tebou hadat sak mne v podstate tato diskusia vobec nevadi takych je tu kazdy den 100 len som mal asi blbu naladu ked som sem pisal vcera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
vzala by som ich a tlkla o seba hlavami nech nie sú zabednení debili.
a k teme - tvoj problem je obycajna decka kktina ktoru nebudem riesit